RX580 sistemde sesler cızırdıyor ve sistem donuyor

erdemy22

Kilopat
Katılım
23 Haziran 2016
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayarım cızırdıyor ve sonunda donuyor. Donduğu zaman sadece kasadan kapatabiliyorum. Oyunlarda da böyle. Sorunun yazılımsal olduğunu düşünmüyorum. Bütün driverları silip yükledim. Format attım. BIOS'u default yaptım ettim ama yine de düzeltemedim. Kulaklıkta da monitörde de cızırdama yapıyor. HDMI kablosunu da değiştirdim. AliExpress'ten Wi-Fi ve Bluetooth için PCI Express Card almıştım. Onunla ilgisi var mı bilmiyorum ama onu çıkarıp çalıştırdığımda da aynı sorun devam ediyor. Overclock da yapmıyorum. Bilgisayarı kullanamaz hale geldim. Yardımcı olursanız sevinirim. Yukarıya YouTube linki bıraktım.

RX580 4 GB.
i5 6500.
MSI B150 Gaming M3.
16 GB RAM.
650W PSU.
 
Ekran kartınızda problem yoksa içiniz rahat olsun. Büyük ihtimal bence PSU veya anakart problemi olabilir. Garantisi olan bir ürün var mı ?
Ekran kartı 2019un başlarında garantiden yenilenmişti. PSU’nun garantisi var mı tam olarak hatırlayamıyorum. Onun dışında hiçbirinin garantisi yok. Umarım GPU’da sorun yoktur yoksa bu ekonomide yenisini alamam. Dönüşleriniz için teşekkür ederim.
 
Ekran kartı 2019'un başlarında garantiden yenilenmişti. PSU'nun garantisi var mı tam olarak hatırlayamıyorum. Onun dışında hiçbirinin garantisi yok. Umarım GPU'da sorun yoktur yoksa bu ekonomide yenisini alamam. Dönüşleriniz için teşekkür ederim.

İnşallah yoktur. İçinizin rahat etmesi için yarın ekran kartınızı bir bilgisayarcıda test ettirebilirsiniz. Geçmiş olsun tekrardan.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı