RX580 vs 1650 Super

RX 580'in 8 GB RAM olması sizi aldatmasın 1650 Super hem daha iyi hem daha stabilize çalışan bir kart. RX 580'de birçok sorun ortaya çıkabiliyor. Bende bir 1650 Super kullanıcısı olarak hiç sorun yaşamadım ve oyun performansı olarak da memnunum yani tavsiyem 1650 Super'dir.

İki dakikanızı ayırıp araştırma gereği neden duymuyorsunuz?

Dahası için;

Tartışmasız 1650 Super.
reis neden peki super özellik olarak rx 580 daha iyi
RX 580'in 8 GB RAM olması sizi aldatmasın 1650 Super hem daha iyi hem daha stabilize çalışan bir kart. RX 580'de birçok sorun ortaya çıkabiliyor. Bende bir 1650 Super kullanıcısı olarak hiç sorun yaşamadım ve oyun performansı olarak da memnunum yani tavsiyem 1650 Super'dir.

Reis neden peki super özellik olarak RX 580 daha iyi.

reis neden peki super özellik olarak rx 580 daha iyi

Reis neden peki super özellik olarak RX 580 daha iyi.
Özellik olarak dediğin VRAM ise 4 GB daha fazla olması dışında iyi değil, güç tüketimi fazla buna bağlı olarak heyvan gibi ısınıyor, wattman hataları, yazılım sorunları gibi sıralanabilir.

Reis neden peki super özellik olarak RX 580 daha iyi

1650 Super RX 580'in çektiği enerjinin neredeyse yarısını çekip ondan daha iyi bir performans veriyor. Daha düşük tüketim= daha az ısınma sorunu. Ayrıca yazılım olarak NVIDIA'nın AMD'den üstün olduğunu herkes bilir.

Tartışmasız 1650s . Ama bu karşılaştırmayı her gün sayısız görüyorum , cevaplar da hiç değişmedi :) ikinci el alacaksan uygun rx580 tercihim olur . Sıfır alacaksan tartısmasız 1650s

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı