RX580 vs GTX1660S

Bütçe
5000
Kardeşim @Karamurselee gibi insan gibi dille anlatsan anlayabiliriz. RX 5500XT'nin bile olmayabilir hatta benim demek istediğim o seviyelerde bir şey. Sen direk linç etmek için okuduğun için anlayamıyorsun.

Suçlu benim öyle mi, ben daha bir şeyi yazmadan önce 3 kere okuyorum yanlış bir bilgi veririm diye, siz suçu bana atıyorsunuz öyle mi peki. İki ekran kartını karşılaştırırken birazcıkta araştırma yapmış olsaydınız bu duruma hiç düşmezdiniz :D.

Suçlu benim öyle mi, ben daha bir şeyi yazmadan önce 3 kere okuyorum yanlış bir bilgi veririm diye, siz suçu bana atıyorsunuz öyle mi peki. İki ekran kartını karşılaştırırken birazcıkta araştırma yapmış olsaydınız bu duruma hiç düşmezdiniz :D.
Yalnız suçlu sensin demedim senin gibi iyi anlatsalar anlardım dedim yargısız infaz yapma baya iyi okuyormuşsunuz maşaallah.
Sen yalan yanlis bilgi veriyorsun ve insanlari yanlis yonlendiriyorsun ve suçlu ben mi oluyorum?
Aynen adam direk alacak ben der demez.Mesaja düzeltme yaptım sonradan.

Yalnız suçlu sensin demedim senin gibi iyi anlatsalar anlardım dedim yargısız infaz yapma bayağı iyi okuyormuşsunuz maşaallah.

Aynen adam direk alacak ben der demez. Mesaja düzeltme yaptım sonradan.

Tamam üzgünüm üst üste yanlış bilgiler verdikten sonra yazdıklarınızı çabuk çabuk okudum ve yanlış okumuşum direkt kendim bir açıklama yapmak istedim yanlış okumuşum yazdığın şeyi :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı