Hocam mesela şu an rahat oynayabilirim oyunu 2 yıl sonra da aynı şekilde rahat oynar mıyım? Bunu merak ediyorumKaç yıl sorunsuz gidebilir derken kullanılmaz hale gelir anlamında mı? Yoksa işletim sistemine, oyunlara, programları kasmadan, donmadan kullanmaktan mı bahsediyorsunuz?
Bir kere Rampage PSU'ysa muhtemelen yakın zamanda PSU patates olacaktır gibi geliyor. İşlemciniz biraz kötü RX 580 günümüz için gayet yeterli.
Yanlış düşünüyorsunuz. Günümüz oyunları 1.8 teraflopsluk zayıf base konsollar baz alınarak geliştirilen oyunlar bu nedenle halen altından kalkabiliyor bu eski nesil kartlar bile. Ama 1-2 sene sonra çıkış yapacak oyunlar çok güçlü GPU ve CPU birimine sahip olacak olan yeni nesil konsollar baz alınarak geliştirileceği için haliyle PC tarafında da oyunların sistem gereksinimlerinde sıçrama yaşanacak. 580-1060'ı geçtim 1070'ler 1080'ler bile miladını doldurmuş olacak.R9 290X, 280X bile hala kullanılıp günümüz oyunları oynanabiliyorsa RX 580, RX 590'ın 4-5 senesi var. Grafikleri düşürüp devam edersiniz yıl geçtikce.
Öyle bir takıntım geleceğe dair bi oyun planlamam da yok yaşımız geçti artık şimdi oynadıklarımı 2 yıl daha oynayabilir miyim rahat olarak?Şuan 1080P ultra için RX 580 artık yetersiz kalmaya başlıyor. Ultra takıntın yoksa 3-4 sene daha gider ama RAM'i 16 yapman gerek.
RAM'i 16 yap 2 sene rahat gider. Ultra olmasa bile high ayarlarda rahatça oynarsın.Öyle bir takıntım geleceğe dair bi oyun planlamam da yok yaşımız geçti artık şimdi oynadıklarımı 2 yıl daha oynayabilir miyim rahat olarak?
Hocam kaç yılından bahsediyorsunuz 2030 mu? O zamana kim bilir oyun oynamak yerine nasıl uğraşlarla meşgul olacağızYanlış düşünüyorsunuz. Günümüz oyunları 1.8 teraflopsluk zayıf base konsollar baz alınarak geliştirilen oyunlar bu nedenle halen altından kalkabiliyor bu eski nesil kartlar bile. Ama 1-2 sene sonra çıkış yapacak oyunlar çok güçlü GPU ve CPU birimine sahip olacak olan yeni nesil konsollar baz alınarak geliştirileceği için haliyle PC tarafında da oyunların sistem gereksinimlerinde sıçrama yaşanacak. 580-1060'ı geçtim 1070'ler 1080'ler bile miladını doldurmuş olacak.
İnşAllah. O zaman sıkıntı yokŞimdi oynadıklarınızı sistemde sorun olmadığı sürece çok uzun süreler oynarsınız. Ama yeni oyunlar derseniz, en fazla 3 yıl.
Size bağlı hocam GT 630 Beni 10 Yıl idare etti kasarak Ultra sıkıntınız yoksa 5 sene gider.Sapphire Nitro RX 580 4 GB.
8 GB Crucial RAM.
R5 1600 işlemci.
500W Rampage kasa.
Bu sistemin ömrü kaç yıllıktır sizce?
Hocam ultra derdim yok şu an rahat kasmadan oynadığım oyunları oynarım yani öyle mi?Size bağlı hocam GT 630 Beni 10 Yıl idare etti kasarak Ultra sıkıntınız yoksa 5 sene gider.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.