RX590 Ethereum madencilikte düşük kazım değerleri

BIOS ayarlarından Above 4G Decoding'i aktifleştirdiniz mi?
Aktif değildi. Aktifleştirdim fakat değişen bir şey olmadi maalesef.
Mining açikken bilgisayari ellemiyorum bile, sadece msi afterburner açik oluyor başka arkaplanda uygulama yok. Oc'ye gelecek olursak base olarak 2000mhzde çalişsa da, oc il 2250mhz de çalişsa da ayni degerleri aliyorum. En basta yazdigim gibi en düşük değere çektiğim halde gene ayni hızı aldim, açıkçası bana çok saçma geldi nerde hata yaptığımı anlamış değilim. Yapabildiğim tek core clock, mv ve power limit ile sıcaklık düşürmek.

Driver sürümü veya miner sürümü hızı etkileme ihtimali var mi acaba?

Evet var. Zamanında incelediğimde bazı driverlar ile kötü sonuç alındığını görmüştüm. Eğer ciddi olarak bu işe devam etmek istiyorsanız Linux kurmanızı tavsiye ederim. Orada daha verimli çalıştırabilirsiniz kartları.

Tek kart ile normal sistemimden kazım yapıyorum, linux geçemem bu nedenle. Ekran kartı sürücüsünü silip eskiye dönmeye değer mi peki?

driverlarını güncelle ve farklı platformlarda mining yapmayı dene NiceHash, Krpytex gibi windows uygulamaları var oralardan dene belki kullandığım program ile alakalı olabilir

Yani 3-5mh/s etki eder en fazla o yüzden size kalmış bir durum ama ben kesinlikle hangi sürücü en iyisi araştırıp ona geçerdim.
linux tekli kart kullanımları için biraz gereksiz kalıyor hem linux hem windows üzerinden yapıyorum 5 li 3080 rigim var linux üzerinde 498-504mh değerleri arasında geziniyor ortalaması da zaten her kart için 100mh 3060 içinde ortalama 60mh değerlerini veriliyor ve bu değerleri rahatlıkla windows üzerinde alabiliyorum.
Windows üzerinde çalıştırma sebebim ise bazen oyun veya iş için bilgisayarımı kullanıyor olmam.İşim olduğunda farm ı kapatıyorum işim bittiğinde tekrardan açıyorum ve windows üzerinde de linux üzerinde de yapılabiliyor aralarında ciddi değerler yok ne yazık ki
Windows üzerinde çalışan sistem verilerini paylaşabilirim hatta

Hocam eskiden olsa boştu fakat şimdi millet bir kartla 5 6 ayda ekran kartı parasını çıkarıyor.

Tek kart ile normal sistemimden kazım yapıyorum, linux geçemem bu nedenle. Ekran kartı sürücüsünü silip eskiye dönmeye değer mi peki?
Her algoritmanın kazma zorlukları değişiyor o sebep ile en çok kazandırabilecek algoritmayı seçmen gerekiyor.
Örnek olarak;

Her algoritmanın kazma zorlukları değişiyor o sebep ile en çok kazandırabilecek algoritmayı seçmen gerekiyor.
Örnek olarak;
Eki Görüntüle 865080
Phoenix miner kullaniyorum hocam ben
Yani 3-5mh/s etki eder en fazla o yüzden size kalmış bir durum ama ben kesinlikle hangi sürücü en iyisi araştırıp ona geçerdim.
Sitedeki onerilen 20.8.1 sürümüne geçtim şuan tekrar deneyeceğim.
Degerler ayni hicbir sey degismedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…