Daha fazla
Aktif değildi. Aktifleştirdim fakat değişen bir şey olmadi maalesef.BIOS ayarlarından Above 4G Decoding'i aktifleştirdiniz mi?
Mining açikken bilgisayari ellemiyorum bile, sadece msi afterburner açik oluyor başka arkaplanda uygulama yok. Oc'ye gelecek olursak base olarak 2000mhzde çalişsa da, oc il 2250mhz de çalişsa da ayni degerleri aliyorum. En basta yazdigim gibi en düşük değere çektiğim halde gene ayni hızı aldim, açıkçası bana çok saçma geldi nerde hata yaptığımı anlamış değilim. Yapabildiğim tek core clock, mv ve power limit ile sıcaklık düşürmek.Öncelikle merhaba dostum
Görselden anladığım kadarıyla windows üzerinden yapıyorsun ve tek ekran kartıyla, mh değerlerini etkileyen bir kaç etken var windows üzerinde
1-Miner çalışırken pc de chrome gibi basit bir uygulamanın açık olması bile mh değerlerini etkiler (1-6MH/S) aralığında etkisi olur
2-Arka planda herhangi bir uygulamanın açık olması mh değerlerini aynı şekilde düşürür
3-overclok işlemlerini tekrar gözden geçirebilirsin yüksek değer alabilmek için deneme yanılma yöntemiyle almaya çalıştığın değerler için karta zarar verebilirsin.
Amd kullanmadığım için oc hakkında yardımcı olamıyacağım ama nvidia için şu şekilde kullanıyorum.
Eki Görüntüle 865016 Bu oc ile almış olduğum değer şu şekilde
Eki Görüntüle 865018
Power limit düşürüyorum kartın sıcaklığını düşürmekte büyük etkisi oluyor
Memory clock ile oynamazsam kart 50-51 mh arası kazı yapıyor +1250 yaptığımda ise 60-61 mh lara çıkabiliyor.