RX590 Nitro+ S.E vs Galax GTX 1660 Super

@Akerfeldt Fırat bütün Sosyal iki aydır GTX1660-1660 Super almanı bekliyoruz
Ya usta biliyorsun son olanları. Artık pinpirikli oldum ne yapayım. Bir kere alacaktım param çıkışmadı, bir kere gene alacaktım INNO3D'ye güvenemedim. Şimdi alıcam ama sıcaklık sorunundan endişe ediyordum ki VGAMonitorluAdam sayesinde öyle bir endişemde kalmadı. Bu kasayla 70-72 arası gezer diye düşünüyorum ekran kartının sıcaklığı. GALAX'ı zaten HOF serilerinden felan biliyoruz ama genede emin olmak istiyorum. 1680 TL'ye GTX 1660 EVGA SC alacaktım onda da param iade olmamıştı RX590 hala servisteydi. Şimdi veriyorum siparişi umarım bir sorun yaşamam bunda da. En ufak sorununda basıcam ulan iadeyi 14 gün hakkım var nasıl olsa. Öbür kartta wattman hatasını çok geç farkettim. Param iade olmuş olsaydı erkenden 1660S GAMING vardı 1700 TL'ye. Bahtsızlık işte.

Fırat abi belki gene rapor atıp ban arttıracaksın biliyorum. Ama artık affetmenin zamanı gelmedi mi ya nolursun ya lütfen ya. Başka biri olsa umrumda olmaz bu kadar beni affet diye yalvarmam. Ama başkası değil sensin nolursun artık affet beni.

Yapıştır hocam.
An itibariyle siparişi verdim. 14 gün boyunca hiçbir sebep göstermeden cayma hakkım var zaten. RX590'da hatayı erken fark etsem direk iade edebilirdim ama geç fark ettim. Kart elime bir geçsin en ağır oyunlarda deniyiyeceğim, kartı her türlü teste sokacağım. Bir sıkıntı olmadığına emin olana kadar sürekli deneyeceğim kartı. Overclocklu geliyormuş zaten gerekirse overclockunuda geri alırım stok ayarlarda çalışsın kart.

@VGAMonitorluAdam Hocam size son bir sorum daha var. Bu ekran kartı RX590'dan küçük mü yoksa büyük mü? Benim kasam biraz küçük olduğu için camı kapanmıyor ekran kartının güç beslemeleri camın kapanmasını engelliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kart geldiğinde performansları da atar mısınız.

Kart geldi. 4. sayfada mevcut bir kaç denemem hocam, oradan bakabilirsin.
Yok hocam sizinkini gördüm performanslarını. Bir de bu arkadaşın performanslarını merak ediyorum.
Hocam eğer karttan memnun kalmazsanız 1726 TL ye Tİ versiyonu var PALIT GeForce GTX 1660 Ti Dual GTX1660Ti, PCI-E16 3.0, 6GB/192bit GDDR6, HDMI, DVI-D, DisplayPort Ekran kartı - inventus eğer bu pahalı derseniz de GIGABYTE GeForce GTX 1660 Ti MINI ITX GV-N166TIXOC-6GD, GTX1660Ti, PCI-E16 3.0, 6GB/192bit GDDR6, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartı - inventus mini ITX versiyon var tek fanlı olarak nolur nolmaz bir dursun burada belki ihtiyacı olan çıkar bakar.

Son düzenleme:
Hangi mağazadan söylediniz? Ben de tecnopatın bu ay ki sistem önerisi olan 1660 Super Gaming X modelli sistemini almayı düşünüyorum QP bilişimden. Siz tavsiye eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…