RX590 Performans Sorunu Performans Kaybım var

Mert92

Decapat
2 ay kadar önce Toplama Sıstem aldım.
Sıstemın Özellıklerı:
Sharkoon tg5 Kasa
Corsaır VS650 650W 80 PLUS PSU
AMD RYZEN 2600 3.4GHZ 19MB ÖNBELLEK 6 ÇEKIRDEK
SAPPHIRE RX590 NITRO+SPECIAL EDITION
GIGABYTE B450M S2H 3200MHZ
SEAGATE 3.5 INC 1TB BARRACUDA SATA 3.0 7200RPM
CORSAIR 8GB DDR4 3000MHZ CL16
Satın aldım.
Fakat normal de raınbow da ortalama olarak ultra da 190-200 fps arası almam gerekırken 115-140 arası alıyorum Sorun Nedır acaba? Bı bılgınız varsa yazarsanız memnun olurum. Iyı günler

Üzülme servise göndersen de bir şey çıkmayacak (Aygıt yöneticisine gelin soru işareti varmı bakın) Ekran kartınızın "Clock" servis sağlayıcısını açın. Özellikleri OC moduna çekin. Sorunsuz çekiliyor ve oyunda kasmadan düzgün FPS alıyorsanız kartınızda problem yok. Uzun bir süre AMD kullandım. AMD Kartlar alıp takıp oyuna girdiğiniz gün ve o haftadan sonraki FPS'leri farklı oluyor Ben RX 480'nin en üst segmentini almıştım ilk çıktığında o zaman da i5-6600K var idi. Kartı taktım bir değerler alıyorum efsane. BF 4, COD 3, CS:GO, Rainbow, Knight Online.. Aradan 3 - 4 ay geçti ve ekran kartının Performansı çok kötü derecede düşmüştü. Servise gönderdim (Vatan'da almıştım) Hiç bir sorun yok diyip geri gönderdiler. AMD'de bu sorun var ilk taktığın gün ve 3 ay sonrası bazılarında 2 ay sonrası bazılarında 4 - 5 ay sonrası. Model aynı olsun Kart'tan kart'a değişiyor. Mesela nasıl bazıları i5-9600K ile 5.0 GHz'de oynuyor şuan. Oda Ekran kartının sana geldiğinde ne çıkacağına bağlı. Ve açıkcası uzun bir süreli AMD kullanıcısı olarak önermiyorum. Kartlarında çok ısınma sorunuda var.. Onun yerine biraz indirim günleri beklenip Nvidia kartlar alınabilir. F/P ürünü ama sonrasında sorun çıkartıyor bende artık Nvidia'ya geçiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı