Üzülme servise göndersen de bir şey çıkmayacak (Aygıt yöneticisine gelin soru işareti varmı bakın) Ekran kartınızın "Clock" servis sağlayıcısını açın. Özellikleri OC moduna çekin. Sorunsuz çekiliyor ve oyunda kasmadan düzgün FPS alıyorsanız kartınızda problem yok. Uzun bir süre AMD kullandım. AMD Kartlar alıp takıp oyuna girdiğiniz gün ve o haftadan sonraki FPS'leri farklı oluyor Ben RX 480'nin en üst segmentini almıştım ilk çıktığında o zaman da i5-6600K var idi. Kartı taktım bir değerler alıyorum efsane. BF 4, COD 3, CS:GO, Rainbow, Knight Online.. Aradan 3 - 4 ay geçti ve ekran kartının Performansı çok kötü derecede düşmüştü. Servise gönderdim (Vatan'da almıştım) Hiç bir sorun yok diyip geri gönderdiler. AMD'de bu sorun var ilk taktığın gün ve 3 ay sonrası bazılarında 2 ay sonrası bazılarında 4 - 5 ay sonrası. Model aynı olsun Kart'tan kart'a değişiyor. Mesela nasıl bazıları i5-9600K ile 5.0 GHz'de oynuyor şuan. Oda Ekran kartının sana geldiğinde ne çıkacağına bağlı. Ve açıkcası uzun bir süreli AMD kullanıcısı olarak önermiyorum. Kartlarında çok ısınma sorunuda var.. Onun yerine biraz indirim günleri beklenip Nvidia kartlar alınabilir. F/P ürünü ama sonrasında sorun çıkartıyor bende artık Nvidia'ya geçiyorum.