Öncelikle selamlar, yaklaşık 1 ay önce 50 Mbps download 5 Mbps Upload'ı olan bir pakete geçtim ve yayın açmak istedim ve bir sürü ayarlar yaptım. Hazır olduğunda Twitch'de canlı yayın açtım ama çok fazla drop sorunum oldu. Bu neden kaynaklanıyor olabilir? Daha iyi anlamanız için aşağıda OBS ayarlarının sslerini koyacağım.
Sistemim de şu:
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 six-Core
Ekran kartı: AMD Radeon RX590.
RAM: 16 GB.
SSD: Crucial BX500 240GB SSD.
HDD: WD 3.5" 1 TB Caviar Blue.
Öncelikle selamlar, yaklaşık 1 ay önce 50 Mbps download 5 Mbps Upload'ı olan bir pakete geçtim ve yayın açmak istedim ve bir sürü ayarlar yaptım. Hazır olduğunda Twitch'de canlı yayın açtım ama çok fazla drop sorunum oldu. Bu neden kaynaklanıyor olabilir? Daha iyi anlamanız için aşağıda OBS ayarlarının sslerini koyacağım.
Sistemim de şu:
Yayınlarda işlemci önemli bir etkendir.
Sizden Ricam temp, %temp% temizlemesi ve geri donusum kutusu bosaltma yapabilir misiniz? Ve gereksiz programlari hatta tum masaustunu tek bir klasore koyabilir misiniz? Çünkü masaustunde ne kadar program varsa işlemci onlari da işliyor yani masaustu yuzunden yorulabilir.
Sistemim de şu:
Yayınlarda işlemci önemli bir etkendir.
Sizden ricam temp, %temp% temizlemesi ve geri donusum kutusu bosaltma yapabilir misiniz? Ve gereksiz programlari hatta tum masaustunu tek bir klasore koyabilir misiniz? Çünkü masaustunde ne kadar program varsa işlemci onlari da işliyor yani masaustu yuzunden yorulabilir.