RX590 ve Ryzen 5 2600 Sistem Toplama

Bütçe
bilgisayar toplama

Kemal Yetgin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba aşağıda görmüş olduğunuz sistemi almayı düşünüyorum, sizin önereceğiniz veya değiştirmem gereken bir şey var mı?

Bütçem tam 5000TL, belki biraz yükseltebilirim.

dsdsd.png

Kötü olmuş. James Donkey SSD önermiyorum, kaliteli bir ürün değil. Daha iyi bir kasa tercihi yapabilirsiniz. R5 2600 yerine 1600AF modeli tercih edilebilir, 300 TL kar edersiniz. Zaten birbirine aşırı yakın işlemciler. Anakart da daha ucuza bulunuyor. RAM tercihi kötü, 3000MHz altına düşmeyin. Ayrıca 2 tane almayın. 8x2 kit alın. Ekran kartını da 5500 XT 8 GB modelini öneriyorum.

Kötü olmuş. James Donkey SSD önermiyorum, kaliteli bir ürün değil. Daha iyi bir kasa tercihi yapabilirsiniz. R5 2600 yerine 1600AF modeli tercih edilebilir, 300 TL kar edersiniz. Zaten birbirine aşırı yakın işlemciler. Anakart da daha ucuza bulunuyor. RAM tercihi kötü, 3000MHz altına düşmeyin. Ayrıca 2 tane almayın. 8x2 kit alın. Ekran kartını da 5500 XT 8 GB modelini öneriyorum.
fps testlerinde rx 5500 xt den daha iyi performansı var rx 590 ın

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı