RX6600 8 GB ile mining yapılır mı?

Olympusson907

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Evimde masaüstü bir sistem var RX 6600, i5 1200F.
İşimden dolayı evde 12 saat kadar olmuyorum ve bilgisayar tamamen boş duruyor. Ayrıca ikinci bir bilgisayarım var genellikle onu kullanıyorum ve masaüstü bilgisayarım tamamen boş sayılır. Biraz araştırdım da bilgisayarı 24 saat açık bırakabilirim. ETH kazdirmak mantıklı mı sizce? Bunun güncel fiyatlarla kar/zarar maliyetleri nedir bunu görebileceğim siteler falan var mıdır? Bilgisayarı boş durmasındansa değerlendirmek. Akmasa da damlar hale getirmek istiyorum şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşimden dolayı evde 12 saat kadar olmuyorum ve bilgisayar tamamen boş duruyor. Ayrıca ikinci bir bilgisayarım var genellikle onu kullanıyorum ve masaüstü bilgisayarım tamamen boş sayılır. Biraz araştırdım da bilgisayarı 24 saat açık bırakabilirim. ETH kazdirmak mantıklı mı sizce? Bunun güncel fiyatlarla kar/zarar maliyetleri nedir bunu görebileceğim siteler falan var mıdır? Bilgisayarı boş durmasındansa değerlendirmek. Akmasa da damlar hale getirmek istiyorum şimdiden teşekkür ederim.

Bir şey kazandırmaz sisteme yazık olur.

Mining bitti hocam olan ekran kartına olur.

Geçen gün okumuştum 1 bitcoin için harcanan maliyet 150 bin dolari bulmus. Artık mining falan yapılmaz. Oyunlar da botlar ile farm yapıp satabilirsiniz ama ne kadar para getirir vs ugrasmaniz lazim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı