RX6600 Afterburner ayarları

klusive12

Hectopat
Daha fazla  
1645715721780.png

Arkadaşlar merhaba bugün yeni sistemim geldi. Afterburner'i kurup açtığımda daha önceki ekran kartlarımla yaşamadığım bir olay yaşadım. İlk olarak MHz'lerin neden öyle olduğunu anlamadım sonrasında ise Core clock ve Memory clock ayarlarında ne yapabilirim onu da bilmiyorum. Bilen birisi yardımcı olursa çok memnun olurum. (Ekran kartım: RX6600)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sol taraftaki değerler anlık ekran kartı değerleri, onda sıkıntı yok. Sağ tarafta ise Core clock düşük gözüküyor. Memory clock normal değerinde. Bir oyuna gir değerleri oradan takip et. Core clock rx 6600larda tam yükte ortalama 2400-2500 mhz aralığında veya 2500den biraz fazla olması gerekiyor.

Sol taraftaki değerler anlık ekran kartı değerleri, onda sıkıntı yok. Sağ tarafta ise Core clock düşük gözüküyor. Memory clock normal değerinde.
onları ne yapmalıyım sizce? Eskiden rtx2060 kullanıyordum ve o kısmı elletmiyordu otomatikti ancak şimdi işi bana bırakınca bilmeden bir şey yapmak istemedim.

onları ne yapmalıyım sizce? Eskiden rtx2060 kullanıyordum ve o kısmı elletmiyordu otomatikti ancak şimdi işi bana bırakınca bilmeden bir şey yapmak istemedim.
Hiç bir şey yapmana gerek yok. Oyuna gir radeon softwarein anlık değer göstergesini aç oradan bak. Msi afterburnerdan birşey ayarlamana gerek yok.

Ctrl+shift+O ile açılır. Yada radeon software'i aç. Sağ üstte ayarlar, performans, ölçümler katmanını göster. Oyuna gir sonra bak değerlerine. Aslında ortada bir sıkıntı yok. Senin attığın resimde gördüğün anlık değerler, o herkeste öyle.

çok teşekkür ederim
Ctrl+shift+O ile açılır. Yada radeon software'i aç. Sağ üstte ayarlar, performans, ölçümler katmanını göster. Oyuna gir sonra bak değerlerine. Aslında ortada bir sıkıntı yok. Senin attığın resimde gördüğün anlık değerler, o herkeste öyle.
hocam işlemcinizinde aynı olduğunu gördüm o konuda da problem yaşıyorum yardımcı olur musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı