Çözüldü RX6600 driver kurulunca siyah ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

justcake

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX6600 8GB//R5 5600//1 TB SSD//16 GB RAM//650W PSU//A520M-HVS
Başlıkta da yazdığım gibi RX6600 model bir ekran kartım var. Dün bir driver Update yaptım bugün eve geldiğimde görüntü gelmediğini fark ettim. Güvenli moda girip DDU'dan kaldırdım driverı tekrar yüklemeye çalıştım ancak yüklediğim zaman fanlar dönmeyi bırakıp siyah ekran veriyor. Sonraki yeniden başlatmalarımda da aynısı oluyor. Hızlı başlatmayı kapatmayı falan da denedim ancak olmuyor.

Çözüm
Monitörümün HDMI girişi arızalıymış. Bunun driverla alakası ne anlamadım ancak çözdüm olayı teşekkür ederim yanıt veren herkese.
Başlıkta da yazdığım gibi RX6600 model bir ekran kartım var. Dün bir driver Update yaptım bugün eve geldiğimde görüntü gelmediğini fark ettim. Güvenli moda girip DDU'dan kaldırdım driverı tekrar yüklemeye çalıştım ancak yüklediğim zaman fanlar dönmeyi bırakıp siyah ekran veriyor. Sonraki yeniden başlatmalarımda da aynısı oluyor. Hızlı başlatmayı kapatmayı falan da denedim ancak olmuyor.
En güncel sürücüyü değil de bi önceki sürücüyü yükleyin belki sürücü hatasıdır.

Eski sürücüleri denedim çalışmıyor ne yazık ki

Vbios güncellemesi yapmaya çalıştım ancak subsystem ids mismatch diye bir hata alıyorum yeni bios flashlanmıyor bile

Son düzenleme:
Monitörümün HDMI girişi arızalıymış. Bunun driverla alakası ne anlamadım ancak çözdüm olayı teşekkür ederim yanıt veren herkese.

Son düzenleme:
Çözüm

NVIDIA, AMD fark etmeksizin kartların bazı driverları hatalı çıkabiliyor hocam. Böyle sorunlara genelde driverlar neden oluyor bu nedenden dolayı ilk denemenizi önerdiğimiz yöntemler önceki driverları yüklemekti.

NVIDIA, AMD fark etmeksizin kartların bazı driverları hatalı çıkabiliyor hocam. Böyle sorunlara genelde driverlar neden oluyor bu nedenden dolayı ilk denemenizi önerdiğimiz yöntemler önceki driverları yüklemekti.

Cevapla sıkıntım yok zaten teşekkürler. Benim anlamadığım driverı yükledikten sonra kapanmasıydı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı