RX6600 PC çalışıyor ama sinyal gitmiyor

Yutba

Picopat
Daha fazla  
Kabloları düzgün bağladığımdan eminim, ekran kartı çalışıyor, güç kaynağında da sıkıntı yok, bilgisayarda herhangi bir kapanma olmuyor.
2 tane RAM'im vardı onları da test ettim bozuk olamaz, monitörü de test ettim laptopla.

Sistemim:
Ekran kartı: RX6600.
İşlemci: Ryzen 5 5500.
PSU: Zalman 700W LX 2
Anakart: ASUS A520M-K
RAM: Corsair Vengeance LPX 2X8.
SSD: 1 TB Crucial.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabloları düzgün bağladığımdan eminim, ekran kartı çalışıyor, güç kaynağında da sıkıntı yok, bilgisayarda herhangi bir kapanma olmuyor.
2 tane RAM'im vardı onları da test ettim bozuk olamaz, monitörü de test ettim laptopla.

Sistemim:

Sistem düzgün çalışırken birdenbire bu şekilde görüntü alamamaya başladınız yoksa sistem yeni ve işletim sistemi dahi kurulu değil mi?

Sistemim:
Clear CMOS yaparsanız BIOS anında resetlenir. Garantiye göndermeden önce Clear CMOS işlemini denemenizde fayda var. Zararı olmaz faydası olur belki de sisteminizin açılmasını sağlar, onun dışında garantisi devam ediyorsa isterseniz yollayabilirsiniz. Garanti devam ediyorsa, parçalardan birine de bozuk teşhisi koyup sizden para talep etmezlerse herhangi bir ücret almamaları lazızm ram larinizi silgi ile silin dediğiö yöntem olmasa bios pilini değiştir

Sistem düzgün çalışırken birdenbire bu şekilde görüntü alamamaya başladınız yoksa sistem yeni ve işletim sistemi dahi kurulu değil mi?

Yeni kuruldu ve herhangi bir işletim sistemi kurulmadı, kuramıyorum.

Clear CMOS yaparsanız BIOS anında resetlenir. Garantiye göndermeden önce clear CMOS işlemini denemenizde fayda var. Zararı olmaz faydası olur belki de sisteminizin açılmasını sağlar, onun dışında garantisi devam ediyorsa isterseniz yollayabilirsiniz. Garanti devam ediyorsa, parçalardan birine de bozuk teşhisi koyup sizden para talep etmezlerse herhangi bir ücret almamaları lazızm RAM larinizi silgi ile silin dediğiö yöntem olmasa BIOS pilini değiştir.

Bunu nasıl yaparım?

Anakart sanırım clear CMOS desteklemiyor. BIOS pilini çıkartıp biraz bekleyip tekrar takın. Eğer bu işlem işe yaramazsa bir de statik elektrik boşaltmayı deneyin.

Sistemim:
Görüntüyü ekran kartından alıyorsunuz değil mi? Yani HDMI yada Displayport kablosu anakarta değil ekran kartına bağlı değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı