Çıkarmaz. Sistemin ortalama 300W çekiyor. PSU'n 456W veriyor.Watt değeri olarak Amazon'da 550W yazılmış bu marka için ama PSU'mla sıkıntı çıkarmaz değil mi ona göre bu modeli ve markayı sipariş geçeceğim. Teşekkürler ilginiz için.
Çıkarmaz. Sistemin ortalama 300W çekiyor. PSU'n 456W veriyor.Watt değeri olarak Amazon'da 550W yazılmış bu marka için ama PSU'mla sıkıntı çıkarmaz değil mi ona göre bu modeli ve markayı sipariş geçeceğim. Teşekkürler ilginiz için.
peki size göre rx 6600'ü alabilecrğim en iyi marka hangisidir şuan xfx modelini alacağım ama kasaya sığmaz diye bi tereddüt ettim büyük duruyor resimdeÇıkarmaz. Sistemin ortalama 300W çekiyor. PSU'n 456W veriyor.
Kasa neydi? XFX'in fiyatı güzel. Arada fazladan para verecek kadar fark yok. A750 bakabilirsiniz.peki size göre rx 6600'ü alabilecrğim en iyi marka hangisidir şuan xfx modelini alacağım ama kasaya sığmaz diye bi tereddüt ettim büyük duruyor resimde
Kasa neydi? XFX'in fiyatı güzel. Arada fazladan para verecek kadar fark yok. A750 bakabilirsiniz.
![]()
Intel Arc A750 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Intel Arc A750 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kasa neydi? XFX'in fiyatı güzel. Arada fazladan para verecek kadar fark yok. A750 bakabilirsiniz.
![]()
Intel Arc A750 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Intel Arc A750 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
A750 225W çekiyormuş. PSU yetersiz kalabilir. RX 6600 100W çekiyor.
Game Booster VK-L05b
RX6600 için alınabilecek markaları iyiden kötüye sıralıyabilir misiniz hocam rica etsem hepsi olmasına gerek yok ilk 3 veya ilk 4 olabilir.
6600'ün soğutması iyi hocam XFX alabilirsin kasana sığıyorsa.
Arkadaşın yazmasını bekliyorum hocam yoksa yeni konu açacağım onu soracağım kasam ufak biraz kartta büyük duruyor sığmaz diye tereddüt ettim XFX markasını alacağım gibi şu an tek şey sığıp sığmaması. Size de çok teşekkür ederim ilgilenip yazdığınız için.
www.xfxforce.com
Eki Görüntüle 1771991
Ekran kartının boyutları bu şekilde 24 santim uzunluğa sahip.
Eki Görüntüle 1771992
Kasanız 37santime kadar destekliyor 12, 9cm boşluk kalıyor rahatlıkla alabilirsin.
Çok teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için her şey için teşekkürler tekrardan hakkınızı helal edin.
alıp oyunlardaki performansını vs test ettikten sonra fotoları ile birlikte buraya atacağımki benim sistemime benzer biride bu ekran kartıno alırken görsün heeşeyi darboğaz fln nasıl etkiliyor vsHelal olsun ne demek güle güle kullan bir incelemede yaparsan hayra geçer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.