RX6600 XT'den RX6800'e geçilir mi?

Size hiç bilgi vermeyenlerde kabahat. Frame Generation dediğin özellik DLSS'den bağımsız bir olay ve görüntüyü bozmuyor. Yanına DLSS, DLAA açmak tamamen senin zevkine kalmış bir olay.

İleride monitörü yükselttiğinde ne yapacaksın RX 6800'ün ömrü 2K'da uzun mu sürecek? Bu sefer FSR açacaksın o da ne görüntü kalitesi DLSS'den bile kötü.

Vallahi keyfin bilir ama bu devirde RX 6800'e 16K para dökmek ayak üstü kazık yemektir hele de 6600 XT'yi 4K civarına ancak satabileceğini düşünürsek. Cebinden 12K para çıkacak eline geçen şey ise bir takoz. 4070 daha pahalı olabilir ama uzun vadede 6800'ü çekirdek diye çitler. GTA VI gibi oyunlar çıktığında göreceksiniz teknolojinin önemini.
Peki hocam 3060 mı? RX 6700 mü? render almıyorum sadece oyun.

Ayrıca DLSS'in o kadar çok görüntüyü bozduğunu düşünmüyorum şu anda Metro Exodus oynuyorum en yüksek ayarlarda RTX yüksekte DLSS açık gözüme batmıyor
FSR konusunda bir şey diyemem kullanmadım.

FSR kalite ayarında fena değil kullandım. 1080P'de DLSS kalite bir tık daha iyi ama hissediyorsun farkı, belki daha üst çözünürlüklerde bu fark aradan çıkıyordur ona kesin bir şey diyemem.

Peki hocam 3060 mı? RX 6700 mü? render almıyorum sadece oyun.

4060 yok mu seçenekler arasında? O ikisi arasında RX 6700 tabii ki.

FSR kalite ayarında fena değil kullandım. 1080P'de DLSS kalite bir tık daha iyi ama hissediyorsun farkı, belki daha üst çözünürlüklerde bu fark aradan çıkıyordur ona kesin bir şey diyemem.

4060 yok mu seçenekler arasında? O ikisi arasında RX 6700 tabii ki.

Metroda biraz kurcaladım DLSS kalitede bir fark hissetmiyorum tek DLSS'i ultraya alınca gözüme garip gözükmüstü oyun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı