RX6600'dan RTX 3060'a geçilmeli mi?

Hocam Pulse modelinin soğutması ASUS DUAL kadar iyi değil ve ek olarak ben kartı bu haliyle satacağım demiyorum. Kart garantiye gidince değişim verilirse elimi sürmeden sıfır halde geleni 6800 e satacağım ve kartın sıfırı 7100tl arada 300tl bir indirim bulunmakta ve daha 23ay garantisi bulunmakta yani ürünü sıfır satacağım ikinci el değil.

Hocam Pulse modelinin soğutması ASUS DUAL kadar iyi değil ve ek olarak ben kartı bu haliyle satacağım demiyorum. Kart garantiye gidince değişim verilirse elimi sürmeden sıfır halde geleni 6800 e satacağım ve kartın sıfırı 7100tl arafa 300tl bir indirim bulunmakta ve daha 23ay garantisi bulunmakta yani ürünü sıfır satacağım ikinci el değil.
Hocam tamam da garantiye verdiğiniz de sıfır olarak gelecek fakat ortada garanti diye bir şey kalmayacak çok mantıksız dediğiniz şey sıfır sıfır Asus RX 6600 almak daha mantıklı.

Hocam tamam da garantiye verdiğiniz de sıfır olarak gelecek fakat ortada garanti diye bir şey kalmayacak çok mantıksız dediğiniz şey sıfır sıfır Asus RX 6600 almak daha mantıklı.
Garantisi nasıl kalmayacak hocam garantisi 23 ay dolana kadar devam etmeyecek mi bir ürünün?

2 yıl içinde bitecek garantisi daha 1 ay oldu alalı.

Ek olarak garantisi devam ederse 24 aylık garantisinin bir ayı gittiği için 300tl indirim yapacağım siz bir alıcı olsanız 7100tl lik kartın bir ayı dolayısıyla 6800'e alırmıydınız?

Değişim belgesini kanıt olarak sunarım zaten.

Garantisi nasıl kalmayacak hocam garantisi 23 ay dolana kadar devam etmeyecek mi bir ürünün?

Ek olarak garantisi devam ederse 24 aylık garantisinin bir ayı gittiği için 300tl indirim yapacağım siz bir alıcı olsanız 7100tl lik kartın bir ayı dolayısıyla 6800'e alırmıydınız?

Hocam onu firmaya sormanız işte her firmada öyle işlemiyor.

MADDE 11- (1) Garanti uygulaması sırasında değiştirilen malın garanti süresi, satın alınan malın kalan garanti süresi ile sınırlıdır. Ancak kalan garanti süresi bir yıldan az ise değiştirilen mal için en az bir yıl garanti süresi verilmek zorundadır.

Ben öyle yapardım hiç uğraşmadan internetten isterdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı