hypercricial
Hectopat
Hatta imkansız gibi bir şey daha ucuzları var;O kartı o paraya satmanız zor.
[https://www.akakce.com/c/?z=125&v=12088&s=1&p=1461931350&c=17384&g=2050758855&f=/r/?pr=1461931350&vd=12088&pg=2050758855
Hatta imkansız gibi bir şey daha ucuzları var;O kartı o paraya satmanız zor.
Hocam Pulse modelinin soğutması ASUS DUAL kadar iyi değil ve ek olarak ben kartı bu haliyle satacağım demiyorum. Kart garantiye gidince değişim verilirse elimi sürmeden sıfır halde geleni 6800 e satacağım ve kartın sıfırı 7100tl arada 300tl bir indirim bulunmakta ve daha 23ay garantisi bulunmakta yani ürünü sıfır satacağım ikinci el değil.Hatta imkansız gibi bir şey daha ucuzları var;
[https://www.akakce.com/c/?z=125&v=12088&s=1&p=1461931350&c=17384&g=2050758855&f=/r/?pr=1461931350&vd=12088&pg=2050758855
Hocam tamam da garantiye verdiğiniz de sıfır olarak gelecek fakat ortada garanti diye bir şey kalmayacak çok mantıksız dediğiniz şey sıfır sıfır Asus RX 6600 almak daha mantıklı.Hocam Pulse modelinin soğutması ASUS DUAL kadar iyi değil ve ek olarak ben kartı bu haliyle satacağım demiyorum. Kart garantiye gidince değişim verilirse elimi sürmeden sıfır halde geleni 6800 e satacağım ve kartın sıfırı 7100tl arafa 300tl bir indirim bulunmakta ve daha 23ay garantisi bulunmakta yani ürünü sıfır satacağım ikinci el değil.
Garantisi nasıl kalmayacak hocam garantisi 23 ay dolana kadar devam etmeyecek mi bir ürünün?Hocam tamam da garantiye verdiğiniz de sıfır olarak gelecek fakat ortada garanti diye bir şey kalmayacak çok mantıksız dediğiniz şey sıfır sıfır Asus RX 6600 almak daha mantıklı.
Ek olarak garantisi devam ederse 24 aylık garantisinin bir ayı gittiği için 300tl indirim yapacağım siz bir alıcı olsanız 7100tl lik kartın bir ayı dolayısıyla 6800'e alırmıydınız?Hocam tamam da garantiye verdiğiniz de sıfır olarak gelecek fakat ortada garanti diye bir şey kalmayacak çok mantıksız dediğiniz şey sıfır sıfır Asus RX 6600 almak daha mantıklı.
Hocam onu firmaya sormanız işte her firmada öyle işlemiyor.Garantisi nasıl kalmayacak hocam garantisi 23 ay dolana kadar devam etmeyecek mi bir ürünün?
2 yıl içinde bitecek garantisi daha 1 ay oldu alalı.
Ek olarak garantisi devam ederse 24 aylık garantisinin bir ayı gittiği için 300tl indirim yapacağım siz bir alıcı olsanız 7100tl lik kartın bir ayı dolayısıyla 6800'e alırmıydınız?
Değişim belgesini kanıt olarak sunarım zaten.
MADDE 11- (1) Garanti uygulaması sırasında değiştirilen malın garanti süresi, satın alınan malın kalan garanti süresi ile sınırlıdır. Ancak kalan garanti süresi bir yıldan az ise değiştirilen mal için en az bir yıl garanti süresi verilmek zorundadır.Hocam tamam da garantiye verdiğiniz de sıfır olarak gelecek fakat ortada garanti diye bir şey kalmayacak çok mantıksız dediğiniz şey sıfır sıfır Asus RX 6600 almak daha mantıklı.
Ben öyle yapardım hiç uğraşmadan internetten isterdim.Garantisi nasıl kalmayacak hocam garantisi 23 ay dolana kadar devam etmeyecek mi bir ürünün?
2 yıl içinde bitecek garantisi daha 1 ay oldu alalı.
Ek olarak garantisi devam ederse 24 aylık garantisinin bir ayı gittiği için 300tl indirim yapacağım siz bir alıcı olsanız 7100tl lik kartın bir ayı dolayısıyla 6800'e alırmıydınız?
Değişim belgesini kanıt olarak sunarım zaten.
Hocam üstte attım devam etmek zorunda 23 ay garantisi devam edecek üstteki yazıya göre.Hocam onu firmaya sormanız işte her firmada öyle işlemiyor.
Tamam da hocam yine de firmaya sorun bence.MADDE 11- (1) Garanti uygulaması sırasında değiştirilen malın garanti süresi, satın alınan malın kalan garanti süresi ile sınırlıdır. Ancak kalan garanti süresi bir yıldan az ise değiştirilen mal için en az bir yıl garanti süresi verilmek zorundadır.
Yani hocam alıcıya bağlı 300tl yi bi ay için önemsemeyecek alıcılarda olur tahminimce.Ben öyle yapardım hiç uğraşmadan internetten isterdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.