RX7900 GRE vs PS5 Pro

Evet hocam esneklik açısından PC daha iyi. İngilizce bilmiyorsanız zaten konsol çok zor.
Oynadığım oyunu anlayacak kadar biliyorum fakat Türkçe oynarken ki özgürlüğü hissedemiyorum.Bakalım şefim hayırlısı sanırım masraf yapıp pc alacağım.

Anakartı B650M yaparak bu sistemi alabilirsiniz hocam. Bir de harici olarak soğutucu almanız gerekir.
Eki Görüntüle 2371898Eki Görüntüle 2371899
Anakartı B650M yaparak bu sistemi alabilirsiniz hocam. Bir de harici olarak soğutucu almanız gerekir.
1733921900232.png

hocam sanırım buna karar vereceğim değerlendirme şansınız var mı

Son düzenleme:
teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun.
Hayırlı olsun hocam iyi olmuş.

Hayırlı olsun hocam iyi olmuş.
Hocam aklıma bir şey takıldı ya cevaplarsanız sevinirim.
Anakart olarak önerdiğiniz GIGABYTE B650M mödelinde 2 ram girişi var fakat overclock mevcut.
Cuzi miktarda daha ucuz olan GIGABYTE A620M modelinde 4 ram girişi var fakat overclock yok.
İlerleyen zamanda ram geliştirmek istersem bu önüme sorun olarak gelecek bu ramler çöpe gidecek diye düşünüyorum fakat overclock işime yarar mı yaramaz mıönemini fazlaca bilmiyorum.
Bu konuda yardamcı olursanız sevinirim.😊

Son düzenleme:
teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun.

Hocam aklıma bir şey takıldı ya cevaplarsanız sevinirim.
Anakart olarak önerdiğiniz GIGABYTE B650M mödelinde 2 ram girişi var fakat overclock mevcut.
Cuzi miktarda daha ucuz olan GIGABYTE A620M modelinde 4 ram girişi var fakat overclock yok.
İlerleyen zamanda ram geliştirmek istersem bu önüme sorun olarak gelecek bu ramler çöpe gidecek diye düşünüyorum fakat overclock işime yarar mı yaramaz mıönemini fazlaca bilmiyorum.
Bu konuda yardamcı olursanız sevinirim.😊
Hocam 2 giriş yeterli. Zaten 1 adet 16 GB RAM alıyorsunuz. İstediğiniz zaman aynısından 1 tane daha alıp 32 GB yaparsınız zaten fazlaca yeterli olur 32 GB.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı