RX9070 XT sistemde ekran oyunun ortasında bozuluyor

ApoGT

Femtopat
Daha fazla  
RAM
XPG Lancer White 32 gb 6000 mhz cl30 ram
SSD veya HDD modeli
Crucial
Ekran kartı
RX 9070 XT
Anakart
B650m Project zero
İşlemci
Ryzen 5 7600x
Arkadaşlar merhaba. Şu an yaşadığım sorunun fotoğrafını çekemedim ama bilinmeyecek bir sorun değil. İnternet baktıgım fotolarda benzerleri var.

Aynı buna benzer ama siyah ve beyaz renklerin yoğun olduğu ve bu renklerin arkasında da oyunun çok çok az gözüktüğü bir sorun oldu dün bilgisayarımda. Ekranımı komple bunlar kapladı 5-6 saniyelik bir sürede ve 2 kere yaptı.

Sistemimde zaten bir FPS sorunu vardı. Çok daha fazla FPS almam gereken oyunlarda daha düşük FPS alıyordum. Bir de üstüne böyle bir sorun oldu. Bilgili anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bu sorunlar çok yordu beni.

RX9070 XT, Ryzen 5 7600X XPG Lancer white 32 GB 6000 MHz CL30 RAM.

1757582878682.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce ne yapmalıyım bende ömrümde böyle bir sorunla karşılaşmadım bilgisayarcıyıma götürsem yoksa ekran kartında mı sorun var garantiyemi versem hiç bilmiyorum tanıdığım iyi bir bilgisayarcıda yok Antalya'da.

Sizce ne yapmalıyım bende ömrümde böyle bir sorunla karşılaşmadım bilgisayarcıyıma götürsem yoksa ekran kartında mı sorun var garantiyemi versem hiç bilmiyorum tanıdığım iyi bir bilgisayarcıda yok Antalya'da.

Bence bir servise götürmekte fayda var ekran kartında problem olduğunu sanmıyorum sıcaklık değeri normal FurMark testine soksanız bile fazla yükselmez sıcaklığı ama işlemci gerçekten sıcak çalışıyor işlemciden kaynaklı FPS düşmesi yiyor olabilirsiniz.

Bence bir servise götürmekte fayda var ekran kartında problem olduğunu sanmıyorum sıcaklık değeri normal FurMark testine soksanız bile fazla yükselmez sıcaklığı ama işlemci gerçekten sıcak çalışıyor işlemciden kaynaklı FPS düşmesi yiyor olabilirsiniz.

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için hocam iyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı