ApoGT
Femtopat
Daha fazla
- RAM
- XPG Lancer White 32 gb 6000 mhz cl30 ram
- SSD veya HDD modeli
- Crucial
- Ekran kartı
- RX 9070 XT
- Anakart
- B650m Project zero
- İşlemci
- Ryzen 5 7600x
Arkadaşlar merhaba. Şu an yaşadığım sorunun fotoğrafını çekemedim ama bilinmeyecek bir sorun değil. İnternet baktıgım fotolarda benzerleri var.
Aynı buna benzer ama siyah ve beyaz renklerin yoğun olduğu ve bu renklerin arkasında da oyunun çok çok az gözüktüğü bir sorun oldu dün bilgisayarımda. Ekranımı komple bunlar kapladı 5-6 saniyelik bir sürede ve 2 kere yaptı.
Sistemimde zaten bir FPS sorunu vardı. Çok daha fazla FPS almam gereken oyunlarda daha düşük FPS alıyordum. Bir de üstüne böyle bir sorun oldu. Bilgili anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bu sorunlar çok yordu beni.
RX9070 XT, Ryzen 5 7600X XPG Lancer white 32 GB 6000 MHz CL30 RAM.
Aynı buna benzer ama siyah ve beyaz renklerin yoğun olduğu ve bu renklerin arkasında da oyunun çok çok az gözüktüğü bir sorun oldu dün bilgisayarımda. Ekranımı komple bunlar kapladı 5-6 saniyelik bir sürede ve 2 kere yaptı.
Sistemimde zaten bir FPS sorunu vardı. Çok daha fazla FPS almam gereken oyunlarda daha düşük FPS alıyordum. Bir de üstüne böyle bir sorun oldu. Bilgili anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bu sorunlar çok yordu beni.
RX9070 XT, Ryzen 5 7600X XPG Lancer white 32 GB 6000 MHz CL30 RAM.
Son düzenleyen: Moderatör: