Ryzen 1300X ve 1050 Ti sistem yayında takılma sorunu

unshadow

Hectopat
Katılım
3 Eylül 2017
Mesajlar
128
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba. Black Ops 4 yayını yaparken oyunda ara ara takılmalar oluyor sizce bu sistemimden mi kaynaklı yoksa internetten mi? Oyunun grafik ayarları medium seviyesinde yayın kalitesi de 1500'lerde. Sistemim şu şekilde:
  • Ryzen 3 1300X
  • 1050Ti
  • 8 GB bellek
İnternetimde SuperOnline sınırsız Fiber internet 25-5 Mbps olandan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
4 çekirdekli işlemci yayın için yetersiz kalıyor hele ki işlemci seven oyunlarda yayın yapıyorsanız aynı sorunu bende yaşıyordum istediğin kadar çözünürlük değiş ama o işlemci yayın için yeterli değil.
 
Yani şöyle söyliyeyim internetimde bir sorun yokta mesela Battle Royale moda girince kasıyor sadece. Arkadaşında dediği gibi işlemciden dolayı sanırım.
 
Yani şöyle söyliyeyim internetimde bir sorun yokta mesela Battle Royale moda girince kasıyor sadece. Arkadaşında dediği gibi işlemciden dolayı sanırım.
Size tavsiye ben işlemciyi 500 TL gibi bir fiyata sattım illaki yayın yapacağım diyorsanız bu fiyat bandında satabilir ve indirim kovalayıp R5 2600 alabilirsiniz ben itopyadan 1100 TL civarında almıştım,6 çekirdekli 12 iş parçacıklı işlemci sizi uzun yıllar götürür. İşlemci konusunda 1500X ve 2500x 4 çekirdek 8 iş parçacıklı işlemcilere bulaşmayınız bir yerden sonra onlarda yetmeyecektir ileriye dönük düşünün her zaman.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı