Ryzen 1600'dan Intel i7 7700K modeline geçmek

Bence arkaşın sorununu çözelim, ekran kartının %20 si ile o FPS alman doğal.
Komple sistemi satmana gerek soruna odaklan.

Hocam DSR ile çözünürlüğü arttırın. Ekran kartının fazla kullanılmasını sağlayarak FPS artışı görebilirsiniz. Şahsen arkadaşım i5 7400 ve 1060 3GB ile (tabii ekran kartı kullanımı yüksekti) 200-300 arasında FPS alıyordu.

Hocam DSR ile çözünürlüğü arttırın. Ekran kartının fazla kullanılmasını sağlayarak FPS artışı görebilirsiniz. Şahsen arkadaşım i5 7400 ve 1060 3GB ile (tabii ekran kartı kullanımı yüksekti) 200-300 arasında FPS alıyordu.
Ekran kartı fazla kullanılınca FPS mi artıyor? Çözünürlük artarsa FPS düşer.

Şunu demeyi unuttum heralde 200 FPS bende görüyorum.Ama çoklu oyunculu serverlarda 20 kişilik mesela böyle ortamlarda FPS çok düşüyor.

Bence arkaşın sorununu çözelim, ekran kartının %20 si ile o FPS alman doğal.
Komple sistemi satmana gerek soruna odaklan.
Daha iyi verim alabilmek için ne yapmam gerek o zaman?

İyi de R5 1600 Twitch yayınları için fazlasıyla yeterli saçma sapan para israfı için değiştirmiş olursun ve hiçbir ekstra getirisi bile olmadan.
Twitch yayıncılarına örnek verdim yayın yapmak gibi niyetim yok.

Beyler R5 1600'den 8700'e geçerse 50 FPS fark edecek taş çatlasa. Fakat 1080 Tİ alırsa eğer 200 FPS' e kadar fark görülebilir.
1080Ti'ye veremem o kadar para.

Neden değiştirmek istiyorsun? Çok gereksiz bir harcamadan başka birşey olamaz... GTX 1060'ı satıp elinde olan parayı da katıp, GTX 1080 alabilirsin. Ha illaki zarar etmek gibi birşey düşünüyorsan, geçebilirsin...

Neden değiştirmek istiyorsun? Çok gereksiz bir harcamadan başka birşey olamaz... GTX 1060'ı satıp elinde olan parayı da katıp, GTX 1080 alabilirsin. Ha illaki zarar etmek gibi birşey düşünüyorsan, geçebilirsin...
Gözlemlerime dayanarak söylüyorum işlemcisi İntel ekran kartı gtx 1060 olanların CSGO'da FPS değeri daha fazla.

Hangi çözünürlük? Bende 1060 kullanıyorum 1280x1024 ve 1920x1080 çözünürlükte bile 200 fps altına düşmedim. Aynı işlemciyi kullanıyoruz sisteminde başka bir sorun olmalı.

İşlemciyi intel yap 300 den aşağı düşmez fps. Arkadaşlar cs:go daki olayı bilmedikleri için yardımcı olamamışlar. Cs:go oynayacaksan tek çekirdek performansı iyi olan intel işlemciler tavsiye ederim. Sen hele 128 tick olan 20 kişinin olduğu sunucuda ağlarsın o ryzen ile.

Edit : Bütün ayarlar low , 1024*768 de 300 den aşağı düşmez.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı