Ryzen 1600'dan Intel i7 7700K modeline geçmek

Edit : Bütün ayarlar low , 1024*768 de 300 den aşağı düşmez.

Dostum tüm ayarlar low ve 1024x768 oynanacaksa GTX 1060’ın ne anlamı var o zaman? Eğer Intel tarafına geçmeye çok meraklıysan i7 8700 ve Z370-A Pro al. Yukarıda arkadaşın belirttiği ayarlarda oynanacaksa değişiklik yapmanın hiç bir anlamı yok. Para israfı olur sadece

Gözlemlerime dayanarak söylüyorum işlemcisi İntel ekran kartı gtx 1060 olanların CSGO'da FPS değeri daha fazla.
Alakası yok... Tamamen sistem durumuna, çözünürlük ve ayarlara bağlı bir durum... CS-GO işlemciye yüklenen bir oyun... Ayrıca R5 1600(6C/12T)'den, i7 7700(4C/8T)'e geçmek tamamiyle hata olur... Ayrıca anakartı da değiştirmek zorunda kalacak...

Gerekirse i7 8700K'ya geçeceğim. CS:GO'yu fix oynayan biri olarak böyle bir sistemde FPS düşüklüğü yaşamamın sebebini gerçekten merak ediyorum. Arkadaşımın PC'si benimkinden kötü olmasına rağmen benden fazla FPS alıyor. BIOS güncel.
Böyle bir nedenden dolayı sırf i7 diye yeni nesil işlemciden eski nesil bir işlemciye geçiyorsan senden şüphe ederim.

Hangi çözünürlük? Bende 1060 kullanıyorum 1280x1024 ve 1920x1080 çözünürlükte bile 200 fps altına düşmedim. Aynı işlemciyi kullanıyoruz sisteminde başka bir sorun olmalı.
200 FPS public ortamda mı alıyorsun yoksa 5v5 lerdemi

İşlemciyi intel yap 300 den aşağı düşmez fps. Arkadaşlar cs:go daki olayı bilmedikleri için yardımcı olamamışlar. Cs:go oynayacaksan tek çekirdek performansı iyi olan intel işlemciler tavsiye ederim. Sen hele 128 tick olan 20 kişinin olduğu sunucuda ağlarsın o ryzen ile.

Edit : Bütün ayarlar low , 1024*768 de 300 den aşağı düşmez.
Aynen öyle kardeşim,ekran kartım csgo için gerçekten bir şey değil işlemciyi düşünüyorum bende.

1080P yüksek ayarlarda mobil işlemci ile 300FPS alıyorum. Ryzen 1600 benim işlemcimden daha iyi. Belirttiğim ayarlar ile girerse sorun çözülecek zaten.
Değişmedi malesef.

"fps_max 0" ve birebir görseldeki ayarları yaptın mı?

Dosya Ekleri

• Adsız2.png
    Adsız2.png
    245,3 KB · Görüntüleme: 83
150 Fps CS GO için gayet iyi bir değer eğer yok ben memnum değilim paramda çok zaten diyorsan 7.Nesil İntel bir işlemci alacaksan o senin kararın ama bence gereksiz harcanan bir paradan bir şey olmaz. Ve Ryzen işlemci CS GO 16v16 sunucularda ağlar diyen bir arkadaş olmuş 1600 değil 1400 modelini kullanıyorum hiç bir sorun yaşatmıyor görüp bilmeden yorum yapmayın.

150 Fps CS GO için gayet iyi bir değer eğer yok ben memnum değilim paramda çok zaten diyorsan 7.Nesil İntel bir işlemci alacaksan o senin kararın ama bence gereksiz harcanan bir paradan bir şey olmaz. Ve Ryzen işlemci CS GO 16v16 sunucularda ağlar diyen bir arkadaş olmuş 1600 değil 1400 modelini kullanıyorum hiç bir sorun yaşatmıyor görüp bilmeden yorum yapmayın.

150 Fps iyi diyorsan verecek cevabım yok zaten iyi oyunlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı