Ryzen 1700 ve GTX 1070 Sistem Görüntü Gelmeme Sorunu

ACI-PANCAR

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistemim: Ryzen 1700, Asus prime x370 pro, Corsair 16GbVengeance Kırmızı DDR4 2400MHz CL14 Dual Kit RAM, Asus GTX 1070 OC ve Samsung 850 evo 250GB SSD ve seagate 1 TB hardisk PSU:Corsair Vs 550.

Daha önceki sistemim 2k'da oyunlarda 1070 ile dar boğaza girdiği için değiştirdim daha önceki işlemcim i5 4570 ile kuruluydu sadece işlemci RAM ve anakartı değiştirdim.

İşlemci pinlerinde eğilme yok. Bütün kablolar takılı, fanlar çalışıyor, ekran kartının ışıkları ve anakartın ışıkları yanıyor. Hardiskten ilk açılmada ses geliyor ancak görüntü alamıyorum. RAM'lerin yerlerlerini değiştirdim. Tek slot RAM taktım ve yine aynı sonuçla karşılaştım. Sonuç olarak elimden gelen herşeyi yaptım ama sorunu çözemedim.

Not: Asus prime x370 pro corsairin bu RAM'lerini destekliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki çözüm olarak ne yaptınız?

Şaka gibi, aldım sistemi kuramıyorum umarın bu sabah update ile düzelir umarım
Anakart bios agesa guncellemesini yapiniz. Chipset driverinizi en son surum ne ise ona guncelleyin amd nin sitesinden keyfinize bakiniz, gerilmeyiniz. Ryzen ilk ciktiginda topladigim ryzen 7 1700 sistemimde su an stabil hic bir sorun olmadan harikalar yaratiyorum.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıp sorunsuz kullanan binlerce insan var. Ben de çıktığından beridir kullanıyorum R7 1700+B350 bir sistem.
Arkadaşa gariptir ki 3 kez hatalı anakart gelmiş. Geçmiş olsun. Umarım bi daha sıkıntı yaşamazsınız.

Büyük ihtimal ram'lerden kaynaklanıyordur. Ben de sistemi aldığımda bios dahi açılmıyordu. Ram'ler sorunlu imiş Vatan servisine götürdüm birkaç günde anlaşıldı sorunlu olduğu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…