Ryzen 2600 için Anakart Tavsiyesi

İlgilendiğin için teşekkürler hocam da, biraz eski konulara falan baktım yer sıkıntınız yoksa mikro tercih etmeyin falan yazıyorlardı dediğim gibi anakartı aldığım gibi bilgisayarı açamayacağım acelesi yok bekleyebilir. Tekrardan teşekkürler.
Biz yine de size yardımcı olalım, cimrilik yaptınız demesinler.

Bence TUF olanı almalısın hem RGB desteği hem giriş çıkış birimleri fan soketleri daha çok. Ayrıca ATX ve mATX arasında fark var, bunlar ne gibi farklar var söyliyim. Bikere kuzey güney soğutucuları daha iyi mosfetler kullanılan çipler olsun performansına etki edecektir. Şöyle diyim Asus B350M-K anakartımı Asus Rog Strix B450-F Gaming anakart ile değiştirdim performansım gerçekten arttı ve oyunlardaki droplarım kalktı ben ATX anakart diyorum hem şöyle düşün daha çok fan kontrolcün olacak hem RGB kontrolcün olacak yinede karar senin :).

mATX sistem toplamayı düşündüğü için önerdim MSI450 Mortar'ı.
13 TL ne farkı var o anakartın, TUF yazdığı için çok üstün olduğunu hissine mi kapıldınız?
MSI düşük-orta bütçeli anakartlarda diğer üreticilerden daha kaliteli PCB ve parçalara sahip.
İki anakartın IO arayüzlerindeki giriş ve çıkışlara bakarsan ASUS TUF pek te abartıldığı gibi bir anakart olmadığını anlarsın.

mATX sistem toplamayı düşündüğü için önerdim MSI450 Mortar'ı.
13 TL ne farkı var o anakartın, TUF yazdığı için çok üstün olduğunu hissine mi kapıldınız?
MSI düşük-orta bütçeli anakartlarda diğer üreticilerden daha kaliteli PCB ve parçalara sahip.
İki anakartın IO arayüzlerindeki giriş ve çıkışlara bakarsan ASUS TUF pek te abartıldığı gibi bir anakart olmadığını anlarsın.
Alakası yok şöyle düşün büyük PCB ye daha çok çip ve daha çok kapasitör sığar küçük bir PCB ye ise daha az ATX anakartlar niye var ozaman 13 TL daha fazla veririm daha çok fan girişim ve RGB destekli bir anakartım olur bunuda düşün.

O zaman sizlere bir soru sorayım, x370 ile 2600x kullanmam için BIOS güncellemesi yapmam gerekiyormu? "evet 2600x maalesef 2600'da stok kalmadığı için 2600x almak zorunda kaldım."

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı