Ryzen 2600 ve GTX 1060 sistem toplama

BrandyBuck

Hectopat
Selamlar herkese, 5200 TL bütçem var. Oyun oynamak için sistem toplamayı düşünüyorum ama bu konularda pek bilgili değilim. Kendimce şöyle bir sistem topladım:

İşlemci: AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz (Turbo 3.9GHz) 6 Core 12 Threads 19MB Cache AM4 İşlemci (Wraith Stealth Soğutuculu)

Anakart: MSI B450M PRO-M2 2133mhz-3466mhz(OC) AM4 mATX Anakart

Ekran Kartı: Gigabyte GeForce GTX1060 G1 Gaming 6GB GDDR5 192 Bit Ekran Kartı

HDD: WD Caviar Blue 1 TB 3,5" SATA 3 64MB 7200 rpm Harddisk Fiyatları - Vatan Bilgisayar

Kasa: COOLER MASTER MASTERBOX LITE 5 500W 80PLUS MidT ATX PENCERELİ KASA - Vatan Bilgisayar

RAM ve soğutucu kuzenimde fazladan olduğu için ondan alacağım fakat marka ve modellerini şu an bilmiyorum. Onun dışında, sizce bu sistem uyumlu mu ? Değiştirilmesi gereken bir kısım var mı ? Oyunlarda verimli bir performans elde eder miyim ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çok teşekkürler ancak 2. elmiş galiba ekran kartı. Güvenilir midir sizce ? Daha önce böyle bir tecrübem olmadı açıkçası. Çok cazip fiyatta şu an ama insanın aklına soru işaretleri takılıyor. Hor kullanım, mining vb. elimiz de patlamasın :)
Son derece güvenilir bir sıkıntı çıkmaz. Açıklamada 6-7 ay kullanılmış ve kutulu bir şekilde gönderileceği yazıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı