Fatih Göktaş
Kilopat
Güzel seçim yapmışsınız ekran kartını 2080 alarak, yanınada 2K 144 HZ monitör alırsanız tadından yenmez.
Evet o kasa gerçekten çok güzel kullanıyorum şuan kasanın tek bir yerine plastik koymuşlar o da üst panel onun dışında kasa komple kalın çelikten oluşuyor. İç hacmi çok geniş öne ve üste 360 MM ye kadar radyatör desteği de mevcut 200MM fanları ile inanılmaz sessiz çalışıyor ve hava akışı muazzam düzeyde iyi. Kablolama boşlukları güzel modüler bir PSU ile sadece 24 pin ve 8+8 Pin girişleri dışında kablo görmüyorsunuz. 2 adet 3.5 inç HDD yuvası ile beraber geliyor fakat bu yuvaların 2.5 inç SSD desteği de var benim için tek eksi yanı kasaya dahili olarak gelen PSUnun üzerinde ekran kartının tam altında bulunan 2.5 inç SSD yuvaları fakat onları çıkartıp dediğim gibi HDD yuvalarına takabiliyorsunuz SSDyi.Evet sadece kasa almadım. Onu en uygun olan siteden almayı düşünüyorum.
Bu kasa çok güzel.COOLER MASTER MasterCase H500P RGB Tempered Glass Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
COOLER MASTER MasterCase H500P RGB Tempered Glass Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RC-MCM-H500P-MGNN-S10 ITOPYA'da.www.itopya.com
Bütün RGBler ile uyumlu hiç bir sorun yaşamadan uzun seneler boyunca kullanacağınız bir kasa isterseniz bir iki fotoğraf atabilirim.H500p Mesh alsam pişman olmam ve uzun yıllar boyu kullanırım değil mi? Ek olarak msi mystic light yazılımı ile uyumlu mu? Kasaların çok alternatifi olduğu için doğru seçimi yapmak zor olabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.