Ryzen 2600 ve RTX 2080 sistem toplama

• Konuyu başlatan Alonly
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 72
  • Görüntüleme 6.093
@aliozdemir.ig Allah razı olsun inşallah.
@Zgrrs Almışken aradan çıkarayım dedim çünkü parayı tutarsam elimde uçup gidebilir. Fiyatı indirime de girebilir artabilir de aslında. Alabiliyorken almak istedim. Haklısınız sabırlı olmak konusunda.
@Fatih Göktaş Evet elimde 1080p monitör var. İkinci ekran olarak kullanırım bunu büyük ihtimal. Masada yer kalmadı.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2019-03-13 at 02.14.02.jpeg
    WhatsApp Image 2019-03-13 at 02.14.02.jpeg
    52,2 KB · Görüntüleme: 61
Sistemi ve monitörü almissiniz ben karar verdiniz alacaksınız sandım. Hayırlısı olsun, daha uygun fiyata cikarabiliyorduk ama tercih de sizin sonuçta. İyi günlerde güle güle kullanın.

Son düzenleme:
Evet sadece kasa almadım. Onu en uygun olan siteden almayı düşünüyorum.
Bu kasa çok güzel.
Evet o kasa gerçekten çok güzel kullanıyorum şuan kasanın tek bir yerine plastik koymuşlar o da üst panel onun dışında kasa komple kalın çelikten oluşuyor. İç hacmi çok geniş öne ve üste 360 MM ye kadar radyatör desteği de mevcut 200MM fanları ile inanılmaz sessiz çalışıyor ve hava akışı muazzam düzeyde iyi. Kablolama boşlukları güzel modüler bir PSU ile sadece 24 pin ve 8+8 Pin girişleri dışında kablo görmüyorsunuz. 2 adet 3.5 inç HDD yuvası ile beraber geliyor fakat bu yuvaların 2.5 inç SSD desteği de var benim için tek eksi yanı kasaya dahili olarak gelen PSUnun üzerinde ekran kartının tam altında bulunan 2.5 inç SSD yuvaları fakat onları çıkartıp dediğim gibi HDD yuvalarına takabiliyorsunuz SSDyi.

Ben kendime Phanteks Eclipse P350X almayı düşünüyorum fakat henüz emin değilim. Odamda değişikliğe gidiyorum, yapacağım masaya göre kasa aşağıda olacaksa ki masa üstünde ses yapıyor, vazgeçebilirim.
Nzxt kasalarda çok tavsiye ediliyor, hoşuma da gidiyor ama üstteki fan yuvasının tek oluşu ve yukarıdan görüntüsü hoşuma gitmiyor.
Pişman etmezler diye düşünüyorum alternatifler arasına ekleyin.

H500p Mesh alsam pişman olmam ve uzun yıllar boyu kullanırım değil mi? Ek olarak msi mystic light yazılımı ile uyumlu mu? Kasaların çok alternatifi olduğu için doğru seçimi yapmak zor olabiliyor.

H500p Mesh alsam pişman olmam ve uzun yıllar boyu kullanırım değil mi? Ek olarak msi mystic light yazılımı ile uyumlu mu? Kasaların çok alternatifi olduğu için doğru seçimi yapmak zor olabiliyor.
Bütün RGBler ile uyumlu hiç bir sorun yaşamadan uzun seneler boyunca kullanacağınız bir kasa isterseniz bir iki fotoğraf atabilirim.

Hocam ben kasa olarak NZXT H500i kullanıyorum ve soğutma performansı oldukça güzel. Hava akışı da güzel. İyi ki almışım dedim. Tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı