Ryzen 2600X ile Dark Rock Pro 4 kullanılır mı?

Türker Tomruk

Megapat
Katılım
9 Eylül 2014
Mesajlar
265
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, sistemim aşağıdaki gibi. Sık sık uzun saatler oyun oynarım. İşlemcinin yanında gelen soğutucudan memnun değilim. Şimdilik idare ediyorum fakat yaz aylarında sıkıntı yaşatacak gibi duruyor. Yerine Be Quiet! Dark Rock Pro 4 almayı düşünüyorum. Kasa, anakart, RAM ve bu soğutucuyu ele aldığımızda alan sorunu veya başka bir problem olur mu? Anakartın Dual Channel RAM desteği olduğu için 2'li RAM kullanıyorum. Bu RAM'ler anakartta 2 ve 4. RAM slotlarında. Sizce bunu almaya değer mi ? Teşekkürler.

14.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
P350x'e 160 mm yüksekliğinde işlemci fanı takabilirsiniz. Be Quiet! Dark Rock Pro 4 162 mm yüksekliğinde gördüğüm kadarıyla. Ayrıca 1 kilogramdan fazla bir işlemci fanını takmaya sıcak bakmıyorum. Tek fanlı CFM değeri yüksek ısı iletimi yüksek daha hafif modellere bakabilirsiniz. Hem o fiyatlara sıvı soğutmada alabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı