Ryzen 2600X Isınma Sorunu

Sıkıntı orda bende sistemi toplarken orasının boş kalmasına anlam verememiştim ama öyle bir kablo elimde mevcut değil.
Yalnız ufaktan bir araştırmak yaptım da o +4 pin yüksek seviye overclock içinmiş sanırım

Son düzenleme:
Merhabalar konuyu hortlatmak gibi olmasın ama aynı sorunu bende yaşıyorum. Yük altında olmadan işlemcim 60-70 arasında geziyor. Çözüm bulamadım acaba cidden sıvı soğutmamı gerekiyor? oyunlarda 85 86 a kadar çıkıyorum merak ettiğim şey siz sorununuzu halletinizmi ? hallettiyseniz nasıl hallettiğinizi söyleyebilirseniz çok sevinirim. Sistemimden bahsedeyim belki sistem parçalarımda problem olabilir.

Ryzen 2600x+ stock fan
msi gtx 1060 gaming+
crucial 3000mhz ddr 4 8gb ram
msi x470 gaming carbon ac
xigmatek glare 7a 600w +80 beyaz + 4 x 12 cm kırmızı led fan

Bunların haricinden öğrenmek istediğiniz birşey varsa yazarım. Ek olarak game boost kapalı xmp kapalı ve bios um güncel durumdadır.

Merhaba arkadaslar ben foruma yeni katıldım ve aynı sıkıntıyı yaşıyorum boşta 60derece pubg da 81 dereceyi buluyor ne tür bir çözüm var @Recep Baltaş sizin topladığınız sistem gibi bir sistemim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…