Ryzen 2600X Isınma Sorunu

Güç dalgalanması ve buna bağlı sıcaklık değişiminin sebebi o boşta kalan CPU güç girişi değildir umarım. Dönüştürücü kabloyla o güç girişini de bağlayıp tekrar test yapabilirsin.
Sıkıntı orda bende sistemi toplarken orasının boş kalmasına anlam verememiştim ama öyle bir kablo elimde mevcut değil.
Yalnız ufaktan bir araştırmak yaptım da o +4 pin yüksek seviye overclock içinmiş sanırım

Son düzenleme:
Merhabalar konuyu hortlatmak gibi olmasın ama aynı sorunu bende yaşıyorum. Yük altında olmadan işlemcim 60-70 arasında geziyor. Çözüm bulamadım acaba cidden sıvı soğutmamı gerekiyor? oyunlarda 85 86 a kadar çıkıyorum merak ettiğim şey siz sorununuzu halletinizmi ? hallettiyseniz nasıl hallettiğinizi söyleyebilirseniz çok sevinirim. Sistemimden bahsedeyim belki sistem parçalarımda problem olabilir.

Ryzen 2600x+ stock fan
msi gtx 1060 gaming+
crucial 3000mhz ddr 4 8gb ram
msi x470 gaming carbon ac
xigmatek glare 7a 600w +80 beyaz + 4 x 12 cm kırmızı led fan

Bunların haricinden öğrenmek istediğiniz birşey varsa yazarım. Ek olarak game boost kapalı xmp kapalı ve bios um güncel durumdadır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı