Ryzen 2600X ve GTX 1080 sistem toplama

Güç kaynağı için biraz daha fazla vermeyi planlarsanız çekilişten kazandım Evga SuperNova 750 G2 MODÜLER 80+Gold 750w güç kaynağını 600TL'ye satıyorum. Ürünü sattığım için övmemin pek doğru olacağını düşünmüyorum ama araştırırsanız çok kaliteli ve ömürlük bir güç kaynağı olduğunu anlarsınız.

Güç kaynağı için biraz daha fazla vermeyi planlarsanız çekilişten kazandım Evga SuperNova 750 G2 MODÜLER 80+Gold 750w güç kaynağını 600TL'ye satıyorum. Ürünü sattığım için övmemin pek doğru olacağını düşünmüyorum ama araştırırsanız çok kaliteli ve ömürlük bir güç kaynağı olduğunu anlarsınız.
alıcıyım ama nerden konusabiliriz bilemedim :D

Anakartın serisi değiştirilebilir. B450 veya X serisi olabilir. RAM'ler 3200MHz olabilirse daha iyi olur. Sharkoon dışında bir PSU tercih etmelisiniz. Bu bütçeye Seasonic, Evga vs. yakışır.

HDD olarak Toshiba P300 almanız daha iyi olacaktır.
İşlemci 2933 MHz'e kadar destek veriyor. Aradaki fiyat farkı gerçekten değecek seviyede değil. Ayrıca 2. el satarken fazla para etsin diye bir şey de yok 2. el 3200 MHz RAM alan zor görülüyor. Neden böyle önerdiğinizi anlayamadım. :confused:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı