Ryzen 2700X Sistem Toplama

mardahan55

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gamepower 1ms 144Hz 23.6 = Samsung üretimi VA panel.

Samsung 250GB 960 Evo NVMe Okuma 3200MB-Yazma 1500MB M.2 SSD (MZ-V6E250BW)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

GPR24C144 | Gamepower

Çok araştırdım, elde patlayacak bir şey değil. Marka gayet kaliteli ürünlere sahip. Bazı ürünlerine yakından bakma şansım bile oldu. Hayret verecek kadar kaliteli ürünleri var, bu kalite bu fiyata çok şaşırtıyor. Zaten resmi olarak Türkiye'de. Garanti servis konusunda sorun çıkması muhtemel değil.

Monitör ve SSD değişmeli.
Hocam bende isterim 2k gsync monitor ama elde ki mebla ile alabileceğim ancak bu. işlemci ve ekran kartı alabileceğim en iyisi yapmaya çalıştım diğer parçalar beni götürür diye düşünüyorum, dolar zaten almış başını gitmiş, anakarta 1500 monitöre 2000 Tl veremem açıkçası.

Hocam bende isterim 2k gsync monitor ama elde ki mebla ile alabileceğim ancak bu.
Aynı fiyatlarda 2-3 tane daha iyileri var zaten. Ayrıca bu monitör çok eski, 2010 ya da 2011 model olması lazım, zamanının en iyilerindendi, o yüzden halen piyasada, yoksa şimdi daha iyileri var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı