Ryzen 2700X sistem toplama

elsaleh10

Decapat
3 boyutlu çizim, render ve oyun için bilgisayar toplayacağım. Render daha öncelikli tabi.
Bütçem 6-7bin arası, daha önce de konu açmıştım fakat pek yardımcı olan olmadı sonuca ulaşamadık.

Bilgili arkadaşlardan yardımlarını talep ediyorum. Sistemin şuanki hali bu şekilde;

377148

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu şekilde alsanız bile yeterli olacaktır.

Teşekkürler, eklenebilecek değişilikler varsa değerlendirmek isterim.

2700X işlemci ben kullanıyorum. X470 anakart öneriliyor genelde.

Özellikle anakart kısmında soru işaretlerim vardı zaten, x470lere baktım şimdi bin lira bandındaymış. Aradaki farka değecekse verilir fakat artıları eksileri nedir bilmiyorum.

Arkadaşlar bende ryzen2 2700x işlemci almayı düşünüyorum.ben de GT 1030 var bu işlemci bu ekran kartı ile darboğaz olur mu (daha sonra yüksek performanslı ekran kartı alacağım)

Arkadaşlar ekran kartı olarak 1660ti nvdia seçimi daha mı mantıklı olur?
rx590 nitro düşünüyordum çizim işleri için amd işlemciyle amd ekran kartı daha uyumlu daha stabil çalışır dedikleri için ama şuan aklımda soru işareti olarak kaldı?

Anladım teşekkürler,

Vatanda indirim varken en azından işlemci ve ekran kartını alayım diyorum. Acaba rx590 yerine 1660ti mi tercih etmeliyim?

1660 güncel güzel bir kart. Çok pahalı olmaması kaydıyla alınır. 2300 liraya RTX 2060 var çünkü.
Fiyat performans olarak iyi ölçüp biçmek lazım. Bazı modellerinin soğutması çok kötü sanırım 1660'ın. Bütçenin en uç noktasına geldiyseniz alın bence ama biraz daha zorlayabiliyorsanız 2060 mükemmel bir kart.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı