Ryzen 2700X Turbo mod nedir?

EosUranos

Hectopat
Teşekkürler peki bu turbo mod dedikleri nedir? Onun hakkında bilgi verebilecek o moda nasıl geçiyor kendi mi geçiyor anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerektiğinde kendi geçer. Ekstrasını istersen overclock yaparsın.

Peki bu özellik aktifmidir otomatik geçiyor dediniz benim aktif etmem gerekir mi ? OC düşünmüyorum zaten stok fan var fazla birşey yapılmaz gibi ısı değerleri de 63-93 arasında gidip geliyor. Genelde 80'lerde normalmidir yoksa fazla mı ısınıyor?

Far Cry 5'te 80-90 arasında ısı.

Sisteminiz Teknobiyotikteki 7200 TL'lik sistemin aynısı galiba ben de onu almak istiyorum PC'nin performansı nasıl? Önerir mısınız ?

Senin aktif etmen gereken bir özellik yok. Zaten tam yükteyken görev yöneticisinden kaç GHZ hızda çalıştığını görebilirsin. 93 derece biraz yüksek. 60-70 arası olması yararına olur.

Sisteminiz Teknobiyotikteki 7200 TL lik sistemin aynısı galiba ben de onu almak istiyorum pc nin performansı nasıl? Önerir mısınız ?

Güzel performans. GTA'da tüm detaylarda sadece çimenlerine en yoğun olduğu yerde 33-35 kareye düşüyor onun dışında +60 FPS.

Far Cry'da +70 FPS
Pubg ultrada +100 FPS genelde 118

Stream performansını bilmiyorum yapmadım hiç ama denemelerime göre güzel. Ben 2700X olan versiyonunu aldım teknodan.

Oyun esnasında 89 dereceleri görüyor işlemci normal midir? Stok fan yetersiz mi kalıyor?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı