XP mi?Xp bilgisayarın
2600, 980 Ti ile kimse XP kullanmaz ki.
XP mi?Xp bilgisayarın
Tüm sistem şu şekilde:Siz dediniz. Memnunsunuz, sizi üzecek bir durum yok. Kasıyor desen oynatmıyor desen tamam. Ama her şeyi sıkıntısız yapabiliyorsan bence değiştirme.
Bence monitörünüz güzel değilse değiştirebilirsin. O da iyi ise GTX 11XX serisi kartları bekle.
Ekran kartından memnun olduğunu gene sen söyledin. O parayı bilgisayarına yatırma.
Tüm sistemini belirtir misin?
Belki Samsung 970 Evo 250 GB alabilirsiniz.
Xp olduğunu nereden çıkardın? W10 kullanıyorum şu anda. Xp kullanan kaldı miXp bilgisayarın Windows 10'a derhal güncelle. 3. Nesil RYZEN çıktığı zaman yenilersin.
Telefondan yazıyorum herhangi bir şey görmedim XP ile ilgili. Z270 değil ama W10 kullanıyorum.Girdiğin bağlantı Windows XP görünüyor. Sol altta görebilirsin.
Telefondan yazsan XP görünmez. Bu bir BUG veya sorun ise. @Recep BaltaşTelefondan yazıyorum herhangi bir şey görmedim XP ile ilgili. Z270 değil ama W10 kullanıyorum.
Olabilir bilmiyorum. Telefondan yazıyorum şu anda.Telefondan yazsan XP görünmez. Bu bir BUG veya sorun ise. @Recep Baltaş
Tüm sistemi belirttim size bu arada.Siz dediniz. Memnunsunuz, sizi üzecek bir durum yok. Kasıyor desen oynatmıyor desen tamam. Ama her şeyi sıkıntısız yapabiliyorsan bence değiştirme.
Bence monitörünüz güzel değilse değiştirebilirsin. O da iyi ise GTX 11XX serisi kartları bekle.
Ekran kartından memnun olduğunu gene sen söyledin. O parayı bilgisayarına yatırma.
Tüm sistemini belirtir misin?
Belki Samsung 970 Evo 250 GB alabilirsiniz.
Ben böyle bir güç kaynağına bu sisteme fedailik yaptırmazdım.Everest Rampage ETX 750 80+ plus gold sertifikalı PSU.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.