Ryzen 3 1200 ve GTX 750 Ti sistem yükseltme

Daha fazla  
Sistemimi upgrade edeceğim. Aklımda kalan soruları sormak istedim. Sistemim şu şekilde:
  • -Ryzen 3 1200
  • -Asus Prime B350-PLUS
  • -Corsair 8 GB DDR4 2400 MHz
  • -Asus Strix OC GTX 750 Ti
İlk sorum şu:
İşlemcimi Ryzen 5 2600'e yükselteceğim. Sanırım BIOS güncellemesi yapmam gerekiyor, Asus BIOS güncellemesi yayınladı mı? Yayınladıysa atabilir misiniz? Bulamadım. BIOS güncellemesinden başka bir şey gerekiyor mu?
Ekran kartımı GTX 1050 Ti'ye yükselteceğim. Direk tak çalıştır mı yapıcağım yoksa 1050 Ti'yi taktıktan sonra driver falan yükleyecek miyim?
Son sorum ise:
Ekran kartımı satacağım. İşlemcim Ryzen 3 1200 olarak kalacak. Bu şekilde bilgisayarı açabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcimi Ryzen 5 2600'e yükselteceğim. Sanırım BIOS güncellemesi yapmam gerekiyor, Asus BIOS güncellemesi yayınladı mı? Yayınladıysa atabilir misiniz? Bulamadım.
Ekran kartımı GTX 1050 Ti'ye yükselteceğim. Direk tak çalıştır mı yapıcağım yoksa 1050 Ti'yi taktıktan sonra driver falan yükleyecek miyim?
Öncelikle eski sürücüleri silmelisiniz. Bunun için DDU kullanabilirsiniz. Yeni kartı taktıktan sonra da sürücü kurmalısınız.
Ekran kartımı satacağım. İşlemcim Ryzen 3 1200 olarak kalacak. Bu şekilde bilgisayarı açabilir miyim?
Ekran kartsız kullanamazsınız. Dahili GPU yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı