Ryzen 3 2200G çok ısınıyor

stmy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Ryzen 3 2200G işlemcim var bilgisayar boşta olmasına rağmen çok yüksek ısılara çıkıyor. Sizce sorun nedir?
Termal macun yeni değiştirildi.

1626618504562.png

Soğutucuyu düzgün oturtmamışsınız çok belli. Termal macun uygulayan arkadaş galiba acemi. Soğutucuyu sökün. Macunu temizleyin. Düzgün bir macun uygulaması yapın ve düzgünce soğutucuyu takın. Buradaki "düzgün" kelimesi çok şey ifade ediyor.

Tamamdır en kısa zamanda termal macunu en baştan sürüp tekrardan durumu söylerim. Teşekkürler.
Macunu çok kalın sürmeyin macun ne kadar kalın olursa iletimi o kadar zor olur ve taşar.
Bir de inşallah eski macunu silip yenisini sıkmışsınızdır.

Evet termal macunu kalın sürmüş olabilirler.
Soğutucuyu düzgün oturtmamışsınız çok belli. Termal macun uygulayan arkadaş galiba acemi. Soğutucuyu sökün. Macunu temizleyin. Düzgün bir macun uygulaması yapın ve düzgünce soğutucuyu takın. Buradaki "düzgün" kelimesi çok şey ifade ediyor. :)

Peki sıcaklık performansa etki eder mi?

Son düzenleme:
Soğutucuyu düzgün oturtmamışsınız çok belli. Termal macun uygulayan arkadaş galiba acemi. Soğutucuyu sökün. Macunu temizleyin. Düzgün bir macun uygulaması yapın ve düzgünce soğutucuyu takın. Buradaki "düzgün" kelimesi çok şey ifade ediyor. :)

Dostum ben bugün güzel bir şekilde en baştan sürdüm ama bir fark yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı