Ryzen 3 2200G sistem performans kaybı

valenn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba benim 28 Ekim 2018'de toplamış olduğum bir kasa var hala kullanıyorum çok güzel ama çok fazla performans kaybı yaşanmaya başladı LoL'de orta ayarlarda fight sırasında 80-90 FPS'e kadar düşüyor çok canım sıkılmaya başladı ve sistemimin iyi olduğunu düşünüyorum. Hani hangi parça eskidi de değiştirmem gerekiyor sistemin eski haline dönmesi için hangi parça artık eskide kaldı anlamıyorum söylerseniz mesela işlemcin düşük vs diye onu yükselteyim çünkü Simulator oyunlarında bile FPS düşüşü yaşıyorum.

Sistemim: AMD Ryzen 3 2200G /& GTX 1050 Ti 4 GB OC / B450M-H (yeni değişti) / G.Skill 8+8 16 GB RAM / 1TB harddisk / 120GB SS (içinde Windows var) / 650W PSU / Xigmatek kasa.

Hocam siz sorun olacağından emin misiniz? Çünkü yakın zamanda bende toplamayı düşünüyorum öyle bir sistem ilk defa sizden duydum.
Evet eminim. Anakarta taktığınızda çalışır ama oyunda anakart VRM'leri çok ısınır. A320 anakartlarda VRM'den kısıyorlar. Ve soğutmaları da üst düzey anakarta göre kötü. Athlon işlemciler için kullanılabilir ama.

Hocam 2K bütçe zorlarım dedim bütçem 2K demedim 1.5k bütçem ama işlemci konusunda çok çok katlar ama bütçe 2K derseniz zorlarım dedim ve evet sorun olacağından emin misiniz?
Hocam ama anakart yeni değişti yani anakartı değiştirmem imkansız öyle bir imkanım yok önceden B450M-K kullanıyordum bozuldu B450M-H ile değiştirdim.

Benim kasada 4 adet fan var 1 kasanın içinde 3 kasanın önünde bir de işlemci soğutucusuda var 5 etti 2'de ekran kartını var 7 etti kasada tam 7 fan var hala ısınır mı?

Hayır ısınmaz, bende de kasada 4 fan var, işlemci soğutucusu da tek fanlı tek farkı ekran kartım 1 fanlı. Ama bu durum kasanıza da bağlı. Kasanızın modeli nedir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı