Ryzen 3 2200G ve GTX 750 Ti sistem BF1 düşük performans

4bdulkadir

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Memur
BF1'de hangi ayarda oynarsam oynayayım bir türlü stabil bir oyun oynayamadım. Düşük, orta, yüksek, ultra hepsini denedim. 60 FPS üstünü göremedim. MSI Afterburner uygulamasıyla bakıyorum işlemci sürekli %100 kullanımda ekran kartım %80-60 arasında değişmekte. Resolution Scale'i yükseltirsem %100 kullanıma çıkıyor ama o zaman da inanılmaz bir FPS düşüşü yaşıyorum. İstediğim tek şey stabil bir oyun oynamak. 60 FPS benim için kafi fakat ne yaptıysam bir türlü yapamadım. 40 FPS ile oynarken bile sanki kasıyormuş gibi oynuyorum 25 FPS hissiyatı veriyor. Görsel yüksek ayarlardan bir örnek almıştım.
Sistemim;
  • Ryzen 3 2200G
  • GTX 750 Ti
  • 8GB DDR4 2400 MHZ
  • Çözünürlük 1600x900

Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Resolution Scale'i yükseltirsem ekran kartı kullanımını %100 alabiliyorum. Yazdım ve belirttim de. Ryzen 3 2200G 750Ti'yi her türlü besliyor. Güncel bir işlemcide.
İlaç gibi geldi sayenizde. Şimdi yüksek ayarda 45 FPS alıyorum ama donma sorunu kalktı ekran kartı kullanımı %100'e çıktı.
Bu yazdığımız kodu galiba her oyuna girişimde yapmam gerekiyor yanlış anlamdıysam x yazarak ilk kaç olduğuna bakıyoruz sonra o değeri 1 yazarak 1'e düşüyoruz. Ne zaman baksam 2 gözüküyor 1'e düşürüyorum ben.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    227,9 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    182,6 KB · Görüntüleme: 76
"İşlemciniz ekran kartını besleyememekte." diyenler işlemcinin ne olduğuna baktı mı?

R3 2200G, GTX 750 TI'ı besleyemiyor mu diyorsunuz yani :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı