Ryzen 3 2200G vs Xenon X3440

Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar kafamda 2 adet sistem var hangi sistem verimli çalışır ?
Genellikle Unity 3D, oyunlar için kullanacağım(CSGO-PUBG)

1.Sistem;
AMD Ryzen 2200G
GIGABYTE B450M S2H Anakart
ADATA 8GB 2400MHz Bellek
SAPPHIRE RX570 Pulse ITX Ekran Kartı
ADATA 240GB SSD Sabitdisk
FSP 500W 80+ Silver Güç Kaynağı

Sonradan ekran kartını Asus Strix RX580 yapmayı planlıyorum fakat darboğaz yaşar mıyım?

2.Sistem
XENON X3440 (4GHz)
ASUS P7P55D Anakart
KİNGSTON 16 GB(4X4) 1600 MHz RAM
ASUS RX580 Ekran Kartı
ASUS 550W PSU (Modeli tam olarak bilmiyorum)

Eski sisteme yatırım yapmanın pek mantıklı bir fikir olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta arada nesil ve mimari farkı doğmakta, bunun sonucunda performans ve güç tüketimi belirlenmekte. 1. sistem alınabilir. Sorunuza gelecek olursak RX 580 takviyesi yaparsanız darboğaz yapacaktır. Yine ayarları yükselterek bir nebze önleyebilirsiniz. Fakat tavsiye etmem. RX 570 gayet güzel bir karttır. Bu şekilde kullanabilirsiniz.

İkinci sistem eliniz de var mı? Yok ise hiç almayın, 2. Sistem eski nesil yeni nesil sistem almak daha iyi olur Sistem için bütçeniz nedir?
fazla bir bütçem yok eğer 2.sistemi alırsam yakın bir zamanda alacağım fakat 1.sistemi almam biraz uzun sürebilir acil ihtiyacım olduğu için 2.sistemi söyledim zaten alırsam bu iki sistemden birini en fazla 1.5 yıl kullanacağım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı