Ryzen 3 3100 sistem toplama

O zaman i3 10100 alabilirsiniz.
Konuyla alakasız, ben de ileride çevirmen olmak istiyorum bu çeviri olayı tam olarak nasıl oluyor? Sadece kitap mı çeviriyorsunuz?
Diyecektim anakartı almışsınız.

Şu anlık ben İngiliz dili ve edebiyatı bölümünde öğrenciyim eğer kendini geliştirirsen çeviri konusunda, ki bu büyük emek isteyen bir şey ama kesinlikle zor değil içinde istek olduktan sonra, hem sözlü hem de yazılı çeviriler yaparsın kolayca ama üniversitedeyken çok çalışman gerekir ben şu an birinci ve ikinci dünya savaşı hakkında kitaplar çevirip yayınlamayı düşünüyorum nasipse olur bakalım :D.

Şu anlık ben İngiliz dili ve edebiyatı bölümünde öğrenciyim eğer kendini geliştirirsen çeviri konusunda, ki bu büyük emek isteyen bir şey ama kesinlikle zor değil içinde istek olduktan sonra, hem sözlü hem de yazılı çeviriler yaparsın kolayca ama üniversitedeyken çok çalışman gerekir ben şu an birinci ve ikinci dünya savaşı hakkında kitaplar çevirip yayınlamayı düşünüyorum nasipse olur bakalım :D.
Şu an ben de lise hazırlıktayım, seviyem B2 gibi. Film çevirilerini merak ediyorum açıkcası. Filmi açıp mı dinleyerek mi çeviriyorlar yoksa önlerine İngilizce altyazı gelip onu mu çeviriyorlar?

Şu an ben de lise hazırlıktayım, seviyem B2 gibi. Film çevirilerini merak ediyorum açıkcası. Filmi açıp mı dinleyerek mi çeviriyorlar yoksa önlerine İngilizce alt yazı gelip onu mu çeviriyorlar?

İlk başta alt yazı koymak önemli pratik yapmak için ama sonrasında belli bir uzmanlığa ulaştıktan sonra alt yazı olmadan yardırırsın kolayca. Lise de sana şunu önereyim üniversite sınavında çok çalış ve sağlam akademik kadroya sahip bir üniversiteye git ama emin ol ki matematik ve fen bilimleri gibi dersler çevirmenlik hayatına hiç etki etmeyecek belki genel kültür olur sana yani demem o ki ingilzice ve türkçeye ağırlık ver lise de.

İlk başta alt yazı koymak önemli pratik yapmak için ama sonrasında belli bir uzmanlığa ulaştıktan sonra alt yazı olmadan yardırırsın kolayca. Lise de sana şunu önereyim üniversite sınavında çok çalış ve sağlam akademik kadroya sahip bir üniversiteye git ama emin ol ki matematik ve fen bilimleri gibi dersler çevirmenlik hayatına hiç etki etmeyecek belki genel kültür olur sana yani demem o ki ingilzice ve türkçeye ağırlık ver lise de.
Çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı