Ryzen 3 3300X geleceğe dönük değil mi?

@AX400 yukarıda topladığım demek istemiştim. Benim şu an bir sistemim yok, 10 yıllık bir laptop kullanıyorum. Merak ediyorsan özellikleri;

GT 230M
i7 720QM
8 GB 1333 MHz RAM
Dandik bir Preo fare

Kimseye Preo aldırmam ama bende var. Bu yıl hediye ettiler, ben de atmadım. Öğretmenler zengin gibi bir algı var fakat gerçek hiç öyle değil. Oyun oynamak için de geçen yıl 500 liraya aldığım Xbox 360'ı kullanıyorum.
Allah gönlünüze göre versin, ne diyeyim. Ben de 7 yıllık laptop'un HDD'sini nasıl olduğunu bilmeden çıkardım. Vidalar da açılmıyo. BIOS ekranı diye bir şeyi de yok. 🤣 Zaten eskimişti, işlemci 1.1 GHz, gerisini siz düşünün. 1 yıldır PC hasreti çekiyorum. İnşallah PS4'ü satıp PC alacağım ben de okullar açılmadan önce... 3300X ve 1660 Super düşünüyorum.

Anlayan 3600 olmadığını anlar zaten. Kastettiğim işlemcileri çok iyi biliyorlar :)
FX işlemcilerden bahsediyorsunuz büyük ihtimal.
Bu arada 450W ve Guardian Mini de olmaz. En az 550W hatta 600W PSU alınması daha sağlıklı olur ilerisi için. Kasa da mümkünse Dark Diamond Pro Mesh veya Dark Guardian olmalı. İleride ATX anakart takabilirsiniz ve genel olarak daha kaliteliler.

Dark Diamond Pro Mesh yazınca, bu kasa çıktı. Tasarımı mükemmel, bunu alabilirim. Hava akışı güzel midir?

FX işlemcilerden bahsediyorsunuz büyük ihtimal.

Dark Diamond Pro Mesh yazınca, bu kasa çıktı. Tasarımı mükemmel, bunu alabilirim. Hava akışı güzel midir?
Kötü olduğu için Mesh çıktı. Buyurun...

Kötü olduğu için Mesh çıktı. Buyurun...
Bu da oldukça güzel. Guardian yerine bunu alabilirim.

Bu da oldukça güzel. Guardian yerine bunu alabilirim.
Guardian'ın renkleri değişebiliyor. Fanların yavaş ve hızlı modu var. Ve malzeme kalitesi daha iyi. 95TL fazladan verin, kesinlikle değer...

@301230 kasa görüntüsü önemli değil benim için dersen, 16 yıl falan önceki masaüstü sistemimin kasası yoktu, yumurta kolisi üstünde duruyordu. Hava akışı da gayet iyiydi. Pencereyi açarak sistemi soğutma imkanım vardı. RGB RAM falan alırsan çok daha güzel görünür.
Uzay montaj hakkında fazla bir şey bilmiyorum. Genelde test sistemi olarak kullanılıyor. Dışarıdan gelebilecek hasarlara karşı savunmasının olmaması kötü...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı