Ryzen 3 3300X geleceğe dönük değil mi?

Allah gönlünüze göre versin, ne diyeyim. Ben de 7 yıllık laptop'un HDD'sini nasıl olduğunu bilmeden çıkardım. Vidalar da açılmıyo. BIOS ekranı diye bir şeyi de yok. Zaten eskimişti, işlemci 1.1 GHz, gerisini siz düşünün. 1 yıldır PC hasreti çekiyorum. İnşallah PS4'ü satıp PC alacağım ben de okullar açılmadan önce... 3300X ve 1660 Super düşünüyorum.

Anlayan 3600 olmadığını anlar zaten. Kastettiğim işlemcileri çok iyi biliyorlar
FX işlemcilerden bahsediyorsunuz büyük ihtimal.

Dark Diamond Pro Mesh yazınca, bu kasa çıktı. Tasarımı mükemmel, bunu alabilirim. Hava akışı güzel midir?

Kötü olduğu için Mesh çıktı. Buyurun...

Bu da oldukça güzel. Guardian yerine bunu alabilirim.

Bu da oldukça güzel. Guardian yerine bunu alabilirim.
Guardian'ın renkleri değişebiliyor. Fanların yavaş ve hızlı modu var. Ve malzeme kalitesi daha iyi. 95TL fazladan verin, kesinlikle değer...

@301230 kasa görüntüsü önemli değil benim için dersen, 16 yıl falan önceki masaüstü sistemimin kasası yoktu, yumurta kolisi üstünde duruyordu. Hava akışı da gayet iyiydi. Pencereyi açarak sistemi soğutma imkanım vardı. RGB RAM falan alırsan çok daha güzel görünür.

Uzay montaj hakkında fazla bir şey bilmiyorum. Genelde test sistemi olarak kullanılıyor. Dışarıdan gelebilecek hasarlara karşı savunmasının olmaması kötü...

@AX400 içeri yarasa girdiğinde bile bir şey olmadı, kasayı sonradan almak için güzel yöntem bence. Tabii ben ekran kartı fanlarını ısıtıcı olarak kullandım 3 yıl boyunca, sürekli açıkta durdu. Nemli bir yerde de yaşamadığım için paslanmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…