Ryzen 3 3300X geleceğe dönük değil mi?

Bu monitörü tavsiye ederim.


Ve bu PSU'yu. High Power da güzel ama pahalı.

Gold olması şart değil, sadece ay sonu elektrik faturası 5-10TL daha az gelmesi için yazdım. Bu da alınabilir. High Power 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı (HPE-600BR-A12S) | Teknobiyotik
FSP olanı bilmediğim için bir şey diyemem... Ayrıca monitörün yanından DP kablosu çıkmıyor, bunu almanızı tavsiye ederim. 1.4 versiyon tükendi ama 1.2 de alınabilir... Paugge DP 1.2 VESA Sertifikalı 4K 60Hz 1.8m Displayport Kablo Fiyatları ve Özellikleri
 
Biz yıllardır 2/4 kullanıyoruz, mesela bendeki 10 yıllık 4/8. Sadece Just Cause 3 oynamak için alıyor, üstelik bedava. Beleş ise ömrü daha da uzuyor.

Milattan kalma oyunlar oynanacaksa neden olmasın, çıkan yeni oyunlardan bahsediyorum.
 
Biz yıllardır 2/4 kullanıyoruz, mesela bendeki 10 yıllık 4/8. Sadece Just Cause 3 oynamak için alıyor, üstelik bedava. Beleş ise ömrü daha da uzuyor.
Just Cause 3 için mi gerçekten? RDR2'de ultrada 70-80 belki de daha fazla FPS alınır(5600 XT ile). Ben PS4'te 40-50 FPS ile bitirdim o oyunu...
 
Evet, dandik bir oyun için bu kadar para. Git de internet kafede Ultra'da oynasana. Mafia 2'yi sevmek ayrı, Mafia 2 için 6000 liralık sistem toplamak çok daha ayrı. Mafia 2 aslında GTX 560 ile bile 2K Ultra oynanıyor ama ben RX 5600 XT ile oynuyorum, çok ilginç :).
Dandik ayıp oluyor hocam. Bir Witcher 3 değil ama güzel bir oyun bence Just Cause 3, tabii ki Witcher 3 ile karşılaştırılacak bir oyun da değil.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı