Ryzen 3. Nesil İşlemciler Sızdırıldı

Tom's Hardware'nin makalesine göre, AdoredTV, 3. Nesil Ryzen işlemcilerini sızdırdı. AdoredTV'nin daha önceki "EPYC" ve "TURING" ile ilgili sızıntıları doğru çıkmıştı. Tabii ki bu sonuçlar, tahmin ile sızıntı karışıktır.

14nm'li "VEGA" dan, yeni 7nm'li "NAVI"ye geçişte çok büyük fark olacaktır.
Benim tahminim, 3600G, RX560 performansını yakalayacaktır.

İşte yeni işlemciler:
af.JPG

Açıkcası Ryzen serisi fiyatlandırması pek doğru gelmedi bana. Ryzen her zaman fiyatlandırmada İntele göre daha iyi bunu hepimiz biliyoruz. İntel i9 serisini 470 dolar olarak çıkardığını göz önünde bulundurursak eğer 3850x için 560 dolar biraz garip geldi bana. Yanlış anlaşılmasın işlemci o kadar etmez demek istemedim, AMD ucuza satarken İntelin en üst segmentinden bile 90 dolar daha pahalıya satacak olması pek olası gelmedi bana.
Hocam ne intel'in en üst düzey işlemcisi 9900K ne de AMD'nin en üst düzey işlemcisi Ryzen 7.
Güçlü ise intel'den yüksek fiyata satabilir bu normal, çünkü bu işlemciler render için kullanılıyor.

Captcha Verification

Son düzenleme:
Ryzen 9 işlemcileri beklemeyin çıkmayacak çıkarsa bile threadripper işlemciler çöpe çıkar AMD böyle birşeyi yapması mantıklı değil.
intel i9 deyip hala 14nm üretiyorsa amd nin 7nm ile gerçek 9. nesil işlemcileri üretmesi gayet mantıklı; 8 çekirdeğin üzerine çıkması, 8 çekirdekleri 7.nesil e aktarması gerçek teknolojik gelişim ve ihtiyaç artışını tam anlamıyla karşılayıcı hizmet sunmaktır tek amacı yıllardır

3600G'nin iGPU'su beni heyecanlandırıyor. Herekes konsollarda bu işlemcinin kullanılacağını söylüyor. Zira tahminler 2400G'den %70 ile %100 arası performanslı olması yönünde. Bu da "MİNİ GAMING PC" ler için çok iyi. Artık PSU kadar GAMING PC'miz olacak.

Çok gerçekçi değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı