Ryzen 3400G sistem toplama

Bumin7

Hectopat
R5 3400G (1200 TL)
Corsair Vengeance LPX 8 GB 3000 MHz DDR4 RAM 2 adet (540 TL)
LG 21.5" 75 Hz 1 ms FreeSync Full HD monitör (665 TL)
Gigabyte A320-S2H AMD A320 3200 MHz OC DDR4 AM4 PCI-e 2.0 anakart (410 TL)
Gametech xcoler mesh RGB Pro bilgisayar kasası +PSU(500W 80+ Bronze)(400 TL)
Kingspec 240 GB SATA 3 SSD (240 TL)

Arkadaşlar bunları yakın zamanda satın almayı düşünüyorum, toplam tutar 3700 TL civarı, sizce iyi mi? Ben çok beğendim kendim topladım sizin de fikrinizi almak isterim. İleri de bilgisayarı yükseltmek istemiyorum LoL ve Valorant oynuyorum sizce bunlar bu fiyata nasıl iyiler mi? Ona göre tek tek sipariş etmeye başlayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
R5 3400G (1200 TL)
Corsair Vengeance LPX 8 GB 3000 MHz DDR4 RAM 2 adet (540 TL)
LG 21.5" 75 Hz 1 ms FreeSync Full HD monitör (665 TL)
Gigabyte A320-S2H AMD A320 3200 MHz OC DDR4 AM4 PCI-e 2.0 anakart (410 TL)
Gametech xcoler mesh RGB Pro bilgisayar kasası +PSU(500W 80+ Bronze)(400 TL)
Kingspec 240 GB SATA 3 SSD (240 TL)

Arkadaşlar bunları yakın zamanda satın almayı düşünüyorum, toplam tutar 3700 TL civarı, sizce iyi mi? Ben çok beğendim kendim topladım sizin de fikrinizi almak isterim. İleri de bilgisayarı yükseltmek istemiyorum LoL ve Valorant oynuyorum sizce bunlar bu fiyata nasıl iyiler mi? Ona göre tek tek sipariş etmeye başlayacağım.
PSU'yu 70 TL ekleyip değiştirin bunu alın çok daha güçlüdür.

SSD'ye pek güvenemedim. Apu bir sistem alacağınız için ram'e fazlasıyla ihtiyacınız var 16gb yeterli olur sizde öyle yapmışsınız. Oynayacağınız oyunları kaldırır. Sistemi aldıktan sonra gpu takviyesi yapacağını düşünerekten, ssd ye pek güvenemedim sadece.

Bende mecburiyetten apu toplayacağım aynı durumdayız apu sistem toplayacaksan ram kesinlikle çift kanal olmalı + anakartını a320 değil de b450 serisi alırsan daha iyi olacak. Psu da değiştir bence ...Bende isterdim ryzen 5 1600 almayı ama aşırı zamlanmış.Arkadaş 3700 monitör dahil sistem istiyor sizin attıgınızda sistemde monitör yok.İlerde sistem yükseltmeyi düşünmüyorsan ryzen 3 1200 + ekran kartı senin için daha iyi olacak...

O PSU'dan uzak durun, anakartı da eğer imkanınız var ise B450 bir anakart seçin.

PSU bana bu sistem için gayet yeterli geldi sonuçta ekran kartı da takmayacağım neden öyle söyledin?
Bende mecburiyetten apu toplayacağım aynı durumdayız apu sistem toplayacaksan ram kesinlikle çift kanal olmalı + anakartını a320 değil de b450 serisi alırsan daha iyi olacak. Psu da değiştir bence ...Bende isterdim ryzen 5 1600 almayı ama aşırı zamlanmış.Arkadaş 3700 monitör dahil sistem istiyor sizin attıgınızda sistemde monitör yok.İlerde sistem yükseltmeyi düşünmüyorsan ryzen 3 1200 + ekran kartı senin için daha iyi olacak...
Psu yu neden değiştirmeliyim?
Neden herkes o psudan uzak durun diyor😀

Zevkimize demiyoruz dostum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı