O zaman asus B450 M-K veya B450m Plus öneririm. Ramlari istiyorsanız gskıll rıpjaws veya corsair vengeance ile değiştirebilirsiniz.Maalesef x570 alamam.
Ramlerde herhangi bir uyumsuzluk olmaz dimi
Anakart biraz kötü değilmi vrm soğutması yok.
Msı b450 gaming plus max aldım.Bütçenin kısıtlı olduğunu düşünerek bu anakartı önermiştim. Ben olsam çok az daha ekleyip Tomahawk Max alırdım.
![]()
MSI B450 Tomahawk Max AMD Anakart (7C02-020R)
MSI B450 Tomahawk Max AMD Anakart (7C02-020R) / DDR4 RAM Destekli / AMD / Soket AM4 / USB 3.2 Destekli / ATX / AMD B450 Chipsetli / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
Güzel bir seçim hayırlı olsun, Tomahawk ile aynı yapıya sahipler zaten.Msı b450 gaming plus max aldım.
Bişey sorucam ilk takınca biosu güncellicem başka napmam lazım. Voltaj dalgalanması oluyormuş bilginiz varmı ?Güzel bir seçim hayırlı olsun, Tomahawk ile aynı yapıya sahipler zaten.
Şu an maalesef başka soğutucu alamam ama 1 ay sonra alıcam yani 1 ay core performance boostu kapatım öyle kullanırsam performansta düşüş olur mu ?Max olduğu için BIOS güncellemeden de 3. nesil Ryzen işlemci çalışır, sistemin görüntüsü gelir istersen sonra da güncellersin sorun olmaz iki durumda da.
BIOS üzerinden Core Performance Boost'u kapatmanızı tavsiye ederim sistem daha kararlı çalışır.
Core Performance Boost nasıl kapatılır?
MSI B450M PRO-VDH Plus 3466MHz anakartım ve Ryzen 5 2600 işlemcim var. İşlemciyi gereksiz yere Boost edip yorduğundan dolayı Core Performance Boost özelliğini kapatmak istiyorum. Fakat bir türlü nasıl kapatacağımı bilmiyorum. BIOS'ta EZ modda işlemci bilgilerinde açık olduğu yazıyor fakat...www.technopat.net
Kapatmanıza gerek yok, stok soğutucu iyi iş yapıyor.Şu an maalesef başka soğutucu alamam ama 1 ay sonra alıcam yani 1 ay core performance boostu kapatım öyle kullanırsam performansta düşüş olur mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.